Anatómia Zástera Ľudské Telo, Orgány Povedomia Vzdelávacie Poznatky, Hračky pre Deti Predškolského Vedy Homeschool Učebné Pomôcky

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: chlapci hrať hračky, kads hrať hračky, kia hrať hračky, goko hrať hračky, papier hrať hračky, keds hrať hračky, dobrý hrať hračky, psy hrať hračky, deti hrajú na hračky, žena hrá hračky.

    €10.34 €14.17
  • Materiál: vnútorné orgány zástera je vyrobený z PVC a bavlna.
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Veľkosť: 18 inchW x 24 inchL. Great teacher aid for classroom, a fun way to tea
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Materiál: vnútorné orgány zástera je vyrobený z PVC a bavlna.

Tento model srdca, hrubého čreva, tenkého čreva, pľúc, žalúdka, obličiek, pečene, pažeráka a priedušnica.Celkom 9 označenie priestoru, plyšové plnené orgánov zástera je nádherné telo povedomia auta.Orgány sú vymeniteľné, prilepené v Nylon Pracky.

Veľkosť: 18 inchW x 24 inchL.Veľký učiteľ pomoci pre triede, zábavný spôsob, ako učiť anatómiu, pomôcť deti vedia, čo je vo vnútri ľudského tela.

3D visaul pomoc na základnej škole deti učia názvy, polohu, veľkosť a tvar hlavného tela orgán.vymeniteľné, prilepené v Nylon Pracky.

Pre ryby vo veku 3 rokov a hore.Anatómia zástera/DIY orgánov zástera je vizuálnu pomoc pre deti vzdelávania mená, polohu, veľkosť a tvar hlavného telesných orgánov.

Farba: transparentná

Obsah Balenia: 1* Orgán Zástera Predškolského Učebná Pomôcka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty