15.6" Notebook Matrix Displej pre Acer Aspire E1-571G 5741 g 5742 5742 g 5750 5750 g 5536 5738 5738Z 5740 Náhradné LCD Displej

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: matice rámu acer, aspire e1 531, acer aspire obrazovky prenosného počítača, 5536g, naložené notebook acer, acer travelmate klávesnice, displej notebooku, optické acer 5740, matica pre notebook, acer e1 lcd.

    €45.67
  • Záruka : 6month
  • Druh Komponentu: LED OBRAZOVKA
  • Dátum pripojenie : 40PIN
  • Názov Značky: JulyskyMall
  • Aplikácia: Notebook
  • Rozlíšenie : 1366*768
  • Kompatibilné Značky: Acer
  • podsvietenie : LED

Sme predvolené, ak chcete univerzálny kompatibilný LCD displej.Ak potrebujete špecifikovať model kontaktujte zákaznícky servis alebo nám správu na objednávku.

Upozornenie:

Aby sa zabránilo nesprávnej objednávky alebo nesprávne položku, ktorú si kúpil, tu je niečo, čo si treba prečítať pred objednaním,

1. Skontrolujte prosím váš notebook modelu v kompatibilných zoznam alebo zistiť, či sa v celej obrazovke alebo štandardné obrazovky.

2. Prosím, skontrolujte LCD veľkosť obrazovky a rozlíšenie.

3. Prosím, skontrolujte Údaje konektor (14pin, 20kolíkový, 30pin(S, M, L) ,40pin(S,M,L), 50pin 60pin ) a pozícia

4. Prosím, skontrolujte fyzické rozlíšenie pixelov LCD displej.

5. Skontrolujte prosím, podsvietenie typ(LED alebo 1CCFL, 2 CCFL) SE POLITIKY nbkit je skúsený skupina internet laoptop Netbook Ultrabook Obrazovky, LCD Panelov a príslušenstva predávajúcemu.Môžete získať vynikajúce kvality, bezpečné a nízka cena laoptop batérie a príslušenstvo od nás.veľkoobchod je vítaná,najlepšie ceny aj pre veľkoobchod.Prosím, cítiť sa slobodne nás kontaktovať, ak máte akékoľvek ďalšie otázky a radosti zo.PLATBA Aliexress je ideálny a bezpečnosti.Ak máte iný problém, že nechcem platba www.sunami.skl ,prosím, kontaktujte nás na náš druhý spôsob platby.Bude objednávka zrušená nad 7 pracovných dní na neplatené stanice.DOPRAVA Ospravedlňujeme sa za local pick up nie je k dispozícii.

Zvyčajne dodacia lehota je 5-16 pracovných dní (v USA.AU.CA ).8-20 pracovných dní( Európska, nie UK).Na iných miestach po celom svete možno stáť viac ako 20 pracovných dní. (Okrem Štandardných Int ' l Poštovné)

Keďže doba dodania sa môže líšiť od krajiny ku krajine, ak by ste chceli aktualizáciu na prepravu stav item(s), prosím e-mail nás pred objednaním a odpovieme vám do 24 hodín.

sme expedície vaše zásielky na celom svete ako darček, dodaciu adresu, ako podľa vášho paypal adresu, skontrolujte dodaciu adresu je správne ,nemôžeme akceptovať báť, doručovaciu adresu na našich položka je zadarmo loď.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore-nenechajte sa zmiasť ich s dodatočné poplatky za dopravu

Balíky sú bezpečné so podpisu nevyžaduje.ak nie, prihláste sa pre balíku, bude vrátiť sa ,prosím si ju vyzdvihnúť na miestnej pošte. .NÁVRAT akceptujeme všetky vrátenie a vrátenie v záruke, dátum ,a vrátenie bude návrat po návrate zásielky prijaté.SUPPOR T Naše Oddelenie Technickej Podpory bude robiť to, čo najlepšie odpovedať na všetky pre-sales a post-sales otázky.Žiadne e-Maily odpovedáme do 24 hodín. (Okrem sviatkov)

Ak máte akékoľvek problémy, prosím, poslal e-mail, kontaktujte nás prvá vyriešiť.Sme boli vždy robí v našich silách, aby sme našim najlepší servis pre každý našich zákazníkov.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty