Šiť Tech Šijacia Niť Držiak na Stojan 30 Cievka Stojan na Vyšívanie Prešívanie Pletenie Šijacie Nite Stand

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: anti rukavice, stojan, niť, držiak cievky, držiteľ niť, držiak cievky na nite, držiak cievky, cievka stojan, výšivky tabuľka, led tetovanie, stojan, niť.

    €23.81 €25.88
  • Značky: Univerzálny
  • Materiál: plastové
  • Použitie: Výšivky
  • Druh: Vlákno držiteľ
  • Poznámka: 30 Cievka Na Nite Stand
  • Miesto Pôvodu: Šanghaj,Čína
  • Názov Značky: šiť tech
  • Číslo Modelu: ST-A15

Balenie Zoznam

1 x nite stand ST-A15

Šiť Tech Osvedčenie o Povolenie

O Šiť Tech Značky

Šiť Tech, určených v Vyšívanie a Šitie priemysle pre viac ako 12 rokov, má za predpokladu, milióny tisíce vyšívacie rámy, pätky nohy a iné šitie nástroje a príslušenstvo k zákazníkom po celom svete.S vysoko kvalitné produkty a teplej úžitkovej, Šiť Tech dostať vysoko odporúčanie na celom svete, a pomôže vám, aby ste Mali Svoj Vlastný Módny Návrhár.

O Spätnú Väzbu

Sme milý a poctivý predajca, dúfam, že každý náš zákazník užite si nakupovanie v našom obchode. 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu – to Všetko 5 Hviezdičiek Hodnotenie.Je to veľmi dôležité pre naše obchodné a je to veľká česť, aby si to od vás, našich vážený zákazník. 2. Ak máte akýkoľvek problém, o produkty a služby, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom akékoľvek pripomienky a my vám najlepšie riešenie.Ďakujem.

O Poštovné a Poznámky

1. Po celom svete poštovné za predpokladu, s výnimkou niekoľkých krajín. 2. Sme predajca nie sú zodpovední za dovozné clo, kupujúci je zodpovedný za to. 3. Vzhľadom k rozdielu monitory a svetelný efekt, skutočná farba výrobkov sa môže mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. 4. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. 5. Ak nie ste dostali váš tovar v rámci dodacia lehota, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

Viac Odporúčaní

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty