10pcs/set Mäkkej Gumy ic Starostlivosť o Vlasy Valčeky Silikónové Vlasy Curler Žiadne Teplo Vlasy Styling Nástroj

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dámy vyhrievané valce, aut vlasy curler, spp curler, kučeravé valček, 1.v vlasy streightener, vlasy curler spánku, 0 curler, figur vlasy valček, latge vlasy valčeky, curler kučery.

    €2.81 €4.13
  • Druh: Háčik & Slučky
  • Položka Druh: Vlasový Styling Nástroj
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Platné vlasy: všetky
  • Materiál: Iné
  • Množstvo: 10 ks
  • Veľkosť: L

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

10pcs/set Mäkkej Gumy ic Starostlivosť o Vlasy Valčeky Silikónové Vlasy Curler Žiadne Teplo Vlasy Styling Nástroj

popis

Materiál: živica

Farba: ružová,modrá

veľkosť:

Veľké: 5.0 cm vonkajší priemer, 2.0 cm vnútorný priemer S: vonkajší priemer 3.9 cm, vnútorný priemer 1,5 cm

Obsah Balenia:

5 x Veľká Vlasy Curler

5 x Malé curler

1.Ľahko ovládateľný-Všetky vlasy typ mokré alebo suché môže byť pekné kučeravé, voľné a telo vlna, vlasy bez elektrické vlasy a perm omietky dae-drop vlasy dae stupeň na 0%.len jednoduché kroky, ktoré môže mať pekné vlasy curl vlna -roll vaše vlasy navi top vlasy zložené len po všetky vlasy klip bez všetky vlasy klip po všetky všetky hotové oblečenie čisté spp podporovať krimpovacie vlasy účinok dvojnásobne.

2.Mäkké Spánku Vlasy Valčeky--vyrobená v vysoko elastická bezpečnosti silikónové-super ľahké a mäkké špeciálne pre toho, zvyšok na spánok.väčšina osoby, ako používať oba súčasne.niektoré dlhé vlasy používajte len na dolnú polovicu časť.je to ideálne Po valcovaní vlasy spať s mäkký vankúš.keď prebudiť svoje kučeravé alebo telesné ochlpenie vlna bude hotovo.

3.Mnoho Druhov Vlasy Kučeravé Vlna--veľká tela, voľné vlny s veľkou valčeky inak alebo vlasy prosím, s malé valčeky.rôzne smere začína roll vlasy dovnútra alebo von, aby sa rôzne anti pokrútené vlasy vlny.telo vlna-aby vlasy kolmo na Valec.roll vlasy na kolieskových pohyb valca istý čas, kým na vlasy hore.voľné vlny-roll vlasy koniec valca udržať vlasy a navi sa 45 uhol sklonu.štipka valčekom v ruke a na druhej strane dať zvyšok vlasov kolo vojne, kým Na vlasy hore.

4.Ľahké Prijať A Udržať--nízka hmotnosť vlasy valčeky nastaviť transparentné zips, taška je veľmi vhodný na cesty alebo dovolenky.ľahko vyčistiť a uložiť.v jedno ráno jeden krásu prírodných kučeravé vlasy, vlna byť ic rozprávky pre svojho milenca, čoskoro!

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.sunami.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.sunami.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty