Cartoon Kúpeľňa Non-slip Nálepky Kvet Nepremokavé Vaňou Nálepky, Lepiace Obtlačky Svetlé Farby Podlahy v Kuchyni Non-slip Nástroj

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dekor nálepky, 3d, 3d kúpeľňa nálepky, dolphin nálepky, 3d poschodí nálepky, 3d kúpeľňa, kúpeľňa stenu, 3d kúpeľni podlahové nálepky, 3d nálepka na stenu, kúpeľňa dlaždice.

    €4.23 €5.16
  • Špecifikácia: Multi-piece Package
  • Tému: Karikatúra
  • Vzor: Lietadlo Nálepka Na Stenu
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Scenáre: Sklo/Kúpeľňa
  • Číslo Modelu: JJ2025673-M01

Funkcie:

*1. Chcete vedieť, ako zabrániť vaňou alebo sprchou poschodie z skĺzla?S cieľom vyriešiť tento potenciálne nebezpečnú situáciu, ponúkame vám svetlé kvet-tvarované non-slip vaňou nálepky.Non-slip vaňou nálepky súbor má rovnaký účinok ako vaňou mat, takže je jednoduchšie na inštaláciu.Je ľahšie a jednoduchšie na údržbu.Stačí sa držať na samostatné nálepky na vnútornej vaňou alebo sprchovacím kútom dlaždice podlahy.Môžete tiež vložiť ho do tvaru sa vám páči.

*2. Každá nálepka prijíma táto metóda, a to sa dá ľahko nalepiť na povrchu so špeciálnym lepidlom.Každý kus vamp vyčnieva do golier o 1250 drobné.Tieto výstupky sú navrhnuté na zvýšenie trenia.Takže môžete zostať v bezpečí a používať ho aj jemne na pokožku.Zároveň, tento návrh má za cieľ umožniť vody voľný tok, ďalej znižuje šancu z mydlovej akumuláciu vody.

*3. Tieto nálepky sú navrhnuté tak, aby sa držať pevne na hladké povrchy.Mäkké PEVA materiálu, ktorý sa používa vo vani má silnú priľnavosť a dobrú priľnavosť.Okrem toho poskytuje trvalé protišmykové ochranu.Špeciálne lepidlo použité v tomto nálepka sa dá jednoducho odstrániť bez zanechania zvyšku.Navyše, samolepky sú absolútne netoxické, non-vyblednutiu, je bezpečný a ľahko ovládateľný.Túto nálepku môžu byť použité na vane, vane, kachľové sprchovacím kútom podlahy, atď.

*4. Balík obsahuje 15 kusov (7 veľké nálepky: o 11.5 cm alebo 4.5 cm v priemere a 7 malých nálepiek: o 8.0 cm alebo 3.15 cm v priemere) a 1 vysoko kvalitné silikónové škrabkou.V ideálnom prípade, 14 nálepky by mali zaberať 2/3 povrchu terénu, aby znížilo riziko náhodného posuvné.Okrem toho, môžete dokonca použiť tieto nálepky na schodoch, aby bolo bezpečnejšie.

*5. Je vyrobený z odolného a kvalitného PVC pre trvalé použitie, vaňa nálepky môžete uchytiť na väčšinu hladkých a non-porézne povrchy vrátane skla, dlaždice, laminát a niektoré kovy.

Parameter:

Veľkosť: Veľké: 11.4 cm/4.5 palcový Malé: 8 cm/3.15 palec

Hmotnosť: 80g/set

Materiál: PVC

Špecifikácie: non-slip nálepky *13 (veľké 6 listov, 4 malé listy, 3 hviezdičky), škrabka *1

Poznámky:

1. Všetky obrázky boli odborne kalibruje, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v obrázky a objekty, ktoré vidíte.Prosím pochopiť.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Zoznam Balíkov:

Anti-slip nálepky * 13

Škrabka * 1

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty