Video Svetlo Stmievateľné LED Selfie Krúžok Svetlo USB Krúžok Lampa Fotografie Svetlo S Telefónom, Držiak na Statív Stojan Pre make-up Youtube

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dragon ball amigurumi, diagnostický nástroj, rav 4, diagnostický scanner mg, diagnostické prípade linch, diagnostika kio rio 4, diagnostika automobilov dacia, diagnostické drôt els27, diagnostika f bmw e60, diagnostické mobilné aplikácie.

    €10.89 €19.10
  • Package: Áno
  • Plug Štandard: EÚ Plug
  • Názov Značky: SHZONS
  • Farebná Teplota: Bi-color 3200K-5600K

Odrážky:

1、Stmievateľné Krúžok Svetla: 3 farby osvetlenia režim: studená biela, teplá biela, a denného svetla.Každý osvetlenie režim má 11 nastaviteľný jas ak chcete vyberať, ktoré spĺňajú všetky vaše potreby v rôznych okolností.Je to ideálny stmievateľné denné osvetlenie, aby sňal všetky najlepšom tiene.

2、Viaceré Funkcie: 2 v 1 dizajn kombinuje mobilný telefón majiteľa a samospúšte, použitím univerzálnej úprava kovov gooseneck: môžete ohýbať to bude, zvoliť uhol ste spokojní s.Ideálny extra svetla pre make-up, bývať, byt, autoportréty, streľba, videa, online vyučovanie, tmavé krajiny videá a ďalšie.

3、Univerzálneho Držiaka Telefónu: Kompatibilný s takmer všetkých smartphonoch s alebo bez prípade, vhodné pre iPhone X/8, 8 Plus,7, 7Plus, X, 6, 6Plus,6, 5, 5, 4, 4s/pre Samsung Poznámku 8, S8/S9/LG/HTC. 360 stupňov otočná; nastaviteľné zobrazenie, či to môže byť horizontálne, vertikálne, alebo v akomkoľvek uhle, pod slnkom.

4、USB Powered: kompatibilný s väčšinou zariadení, ktoré podporujú USB port, ako laptop, PC, power banky, USB nabíjačka, SIEŤOVÝ adaptér, a pod.Jednoduché ovládanie na kábli pre zapnutie/vypnutie alebo prepnutie na režim osvetlenia, ktoré uprednostňujete.

5、Vhodné Použitie: Pomocou diaľkového ovládania, držiteľ je pohodlné a rýchle použitie, poskytovať vám najlepšie skúsenosti.

Funkcie:

Krúžok v tvare samospúšť vyplniť svetlo má veľký žiarivý povrch, a ak je niektoré mäkké svetlo prístroja, najdôležitejšia vec je, že tam bude anjel oko v oku,

tak, že oči nebudú nudné a sú tam špeciálne strelecké uhly a špeciálne teplotu farieb.Po vyplniť svetla, to je rôzne.

Hliníkovej zliatiny tepla na rozptyľovanie shell prichádza s dobrom svetle a tepelná vodivosť.

Môžete rýchlo exportovať teplom, ktoré generuje LED na zabezpečenie dlhej životnosti lampy.

Nízkeho napätia a vysokoúčinnej konštantný prúd disku, bezpečné a stroboscopic;

Okamžité otvorenie, nie je potrebné začať čas, chrániť oči.

Pracovná teplota: Menej than113°F, žiadne horúce škvrny, bezpečné na dotyk.

Kompaktné a prenosné; jednoduché použitie.

Špecifikácie:

Farba: biela + čierna

Napájanie: USB 5-8V DC vstup, napájanie banka, nabíjačka telefónu, počítača, atď.zdroj napájania

Krúžok svetlo Veľkosť: priemer cca 10 cm

Svetelné Režimy: studené svetlo (4200-4500k), teplé svetlo(3000-3500k) , denné svetlo(6000-6500k)

Balenie Zoznam:

1 x Krúžok Svetlo

1 x Držiak

1 x Diaľkové Ovládanie

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty