Kebidu Pre PS3/PS4/Xbox 360 Radič USB Konvertor Adaptér Pre Prepínanie NS Káblové Tlačítkový Ovládač Konvertor

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: pomstiteľ xbox controller adaptér, gamepad biela, corpo, xbox 360 tlačidlo príslušenstvo, ovládanie dreamcast, xbox 360 tlačidlo loptu, 8bitdo dongle, xbox 360 controler usb, blutooth adaptér ps4, bezdrôtové joypad.

    €9.92 €11.68
  • Číslo Modelu: TOM000804
  • Nintendo Model: nintendo prepínač
  • Kompatibilné Značka/Model: nintendo
  • Názov Značky: kebidu

kebidu Pre PS3/PS4/Xbox Jeden/Xbox 360 Radič USB Konvertor Adaptér Pre Prepínanie NS Káblové Tlačítkový Ovládač Konvertor

LED Indikátor:

1. LED pomalé flash označuje, že Bluetooth prístroj nie je pripojený, alebo prepojenia, ktoré boli odpojené.

2. LED je vždy jasné, čo znamená, že converter bol pripojený k zariadeniu Bluetooth.Ako dlho ako tam je úspešné spojenie, LED je vždy osvetlené.

3. LED flash, prevodník prejde do párovacieho štátu.

Kľúčové Funkcie:

Tam je pár tlačidiel na converter.Ak používanie funkcie Bluetooth nie je pripojené, LED na položku do párovanie štátu (LED bleskom).Po úspechu Bluetooth spojenie (LED Chang Liang), kliknite na Bluetooth spojenie ak chcete odpojiť.

Káblové Pripojenie:

Pripojte rukoväť na USB rozhranie converter cez USB linky.

Bluetooth spojenie odkaz:

1. Pri pripájaní pre PS3 pôvodný regulátor, pripojte k tomuto produktu pomocou USB kábla, a potom odstrániť USB kábel, môže byť s ním spojené automaticky.

2. Pri pripájaní pre PS4 pôvodný regulátor, môžeme použiť dva spôsoby pripojenia s týmto produktom.Prvý spôsob je takmer rovnaký pre PS3 pôvodný regulátor pripojte na tento produkt s USB kábel, potom odpojiť kábel USB a stlačte tlačidlo na tlačidlo PS, to môže byť spojené s automaticky.

Druhý spôsob je stlačiť svoj "PODIEL" a "PS" tlačidlo spolu, jeho biela kontrolka bude blikať rýchlo do párovacieho stavu, potom stlačte synchronizačné tlačidlo tohto produktu, LED kontrolka bude blikať rýchlo, ako je dobre, to bude pár úspešne.

3. Pri pripájaní pre Xbox Jeden S originál ovládač, Stlačte pre Xbox tlačidlo wake ju, jej LED kontrolka bude pomaly blikať, stlačte jeho synchronizačné tlačidlo, jej LED kontrolka bude blikať rýchlo, potom stlačte synchronizačné tlačidlo na tento produkt, jej LED kontrolka bude blikať rýchlo do párovacieho režimu.

4. Pri pripájaní pre Wii U pôvodný ovládač, stlačte jeho synchronizačné tlačidlo, LED kontrolka bude blikať rýchlo do párovanie stavu, potom stlačte synchronizačné tlačidlo na tento produkt.

5. Pri pripájaní s pre Switch, regulátora a pre Radosť-Con radič, rovnaké párovanie spôsobom s konzolou.

Podpora Zariadení:

1. Káblové Zariadenia: pre PS3, pre PS4, pre Xbox360, pre XboxOne, a väčšina z tretej osobe oprávnenej rukoväte, pre Xinput rukoväť.

2. Bluetooth Zariadenia: pre PS3 originálne, pre PS4 originálne, pre XboxOne S, pre WiiU originálne, pre Switch, Radič, pre Prepínanie Joy_Con rukoväť

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky.Vďaka za vaše porozumenie.

Package zahrnuté

1 x Káblové pripojenie Bluetooth Radič Adaptér

1 x užívateľská Príručka

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty