Multi-Funkčné Prachu Toaletný Mop Papuče Topánky Kryt Umývateľný Opakovane Mikrovlákna Nohy Ponožky Poschodí Nástrojov Na Čistenie Obuvi Kryt

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: čistenie ponožky pedikúra, plyšové papuče mp, muži koberčeky ponožka, latinská obuvi kefa, papuče čistenie mp, silikónové obuvi kefa, silicon čistenie ponožka, čistenie kefou multi, papuče domov mp, čistenie jediným kefa.

    €1.36 €1.84
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Mikro vlákna
  • Názov Značky: DUUTI

Funkcie:

Veľkosť nastaviteľné:9.4 x 4.7 palca,pružný kábel dizajn, nie je ľahké spadnúť z nôh,Zdarma veľkosť, aby sa zmestili väčšina ľudí (dospelí a deti), Môžete použiť s naboso alebo ako topánky kryt.

Materiály: Ženilkové Vlákno/Mikrovlákna, Super Mäkké, umývateľný a opakovane použiteľné,So silnou dekontaminácie a schopnosť absorpcie vody.Ľahko vyčistiť prach, nečistoty a zvieracie chlpy.

Jednoduché použitie a Umývateľný: Len nechal na topánky a chodiť a to zdvihne všetky prach a vlasy bez ohýbanie dole alebo na kolenách.Tieto mop papuče je možné prať podľa práčke alebo v ruke.

Multi-funkčný:) môžete ho pridať do zberného hlavu vášho domova, môžu byť nosené s alebo bez topánok; Do zberného topánky kryt môže byť použitý v utieranie rodiny podlahy, umývanie automobilov, umývanie stoly, čistenie okna, skla, pričom pridané mopom hlavu.Takže je veľa spôsobov, ako pomocou!

Špecifikácie:

Materiál: Ženilkové

Farba: Zelená,Modrá,Fialová,Ružová,Oranžová

Veľkosť:Vhodné 35-43 metrov, cashmere dĺžke cca 2 CM

Package Zahrnuté:

1 x Obuvi Kryt

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, aby 1-3 odchýlky.Vďaka!

29603

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty