2018 Najnovšie A507 Muž Žena z Nehrdzavejúcej Ocele Otroctva Flush Análny Suppository Atraktívne Zadok Riti Plug BDSM Dospelých sexuálnu Hračku Produkt

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: muž bdsm, Zadok Plug, zadok sviečka plesní, análny, muži z nehrdzavejúcej ocele otroctva, análny korálek, vedúci bdsm, nerezový kríž otroctva, análny suppository, telo sviečky plesní.

    €26.89 €29.23
  • Veľkosť: A507
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Análny Sex Hračky
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: HF Lietať Tiger
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Číslo Modelu: Nové
  • Materiál: Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE

Podrobný Popis Produktu

2016 Najnovšie A507 Muž Žena z Nehrdzavejúcej Ocele Otroctva Flush Análny Suppository Atraktívne Zadok Riti Plug BDSM Dospelých sexuálnu Hračku Výrobku Materiál: 100%reálne Nehrdzavejúcej ocele,V-druh krajšie

Veľkosť: maximálny priemer cca hrúbka 39,5 mm .Dĺžka 100mm.Top vody sprievodca otvor 3 mm.Hydraulické vodivosti v spodnej časti otvor 3 mm.Môže byť inštalovaný flush s použitím klystír taška.Odstrániť klystír taška, ktorú môžete urobiť nezávislý análny suppository použitie.

Hmotnosť:620g

Táto položka nie je prísť s týmto kožené nohavičky,ak chcete pridať toto kožené nohavičky,prosím, povedzte mi .

Táto položka nie je prísť s týmto kožené nohavičky,ak chcete pridať toto kožené nohavičky,prosím, povedzte mi .

Poznámka: tovar veľkosť metódy merania, meracích zariadení a tak na rôznych bude mať trochu chyba, zvyčajne + - 1 mm, chyby sú normálna, nepatria do kvality problém alebo nie je zavedený

Naša snaha je kvalita a dôveryhodnosť, každý výrobok pred vydania, budeme znovu otestovať, či je kvalifikovaný, nebudeme akceptovať vráti, pochopte prosím, ďakujem!Verím, že keď sa dostanete tovar bude rozumieť náš záväzok.

Ponúkame malé veľkoobchod, veľkoobchod cena je lacnejšie, prosím pošlite e-mail na mňa, som sa bude môcť poskytovať veľkoobchodný cenník.

máme vlastnú inžinier v rámci výroby a moderne a príjemné izby dizajn pre kožené andstainless ocele výroba.môžeme prijať OEM objednávky alebo vytvorenie novej produkcie pre svoje návrhy.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty