TRIGANO Hojdačke pre Stanovuje Nové Vonkajšie Hojdačka, Hračky pre Deti, Krytý Swing Lano Tvarované Sedadlo Pre Deti si Záhradné Hojdačky Hračka

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: miami obrázky produktov, legings push vysoký pás, isaac thomas basketbal, passat b6 predný popolník, základná doska asus n550jx, ford raptor 6 2 l motora, ford raptor 2016 motora, poooli papier do tlačiarne l2, biliardový stôl plány priestory.

    €19.98 €24.98
  • Materiál: plastové
  • Vekové Rozpätie: 2-4 Rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Tento TRIGANO hojdačke je vhodný pre swing súpravy od 1.9 m do 2,5 m vysoký.Plastové sedadlo a polypropylénové laná sú ošetrené proti UV žiareniu.Laná sú výškovo nastaviteľné.Sídlo farba: Oranžová Sídlo materiál: Plast Sídlo rozmery: 43.5 x 16,5 cm (W x D) Výškovo nastaviteľné, konope-farebné polypropylén (PP) laná Sedadlo a laná sú ošetrené voči UV žiareniu Plastové karabín Môže byť stanovená na hojdačke súpravy od 1,9 až 2,5 m výška Odporúčaný vek: 3-12 rokov 1.UPOZORNENIE: Nie je vhodný pre deti do 36 mesiacov. 2.UPOZORNENIE: Len na domáce použitie. 3.UPOZORNENIE: Ak sa používať pod priamym dohľadom dospelej osoby.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty