Ručné Uchopenie Strengthener Krúžok Predlaktie Zápästie, Prst Exerciser Karpálneho Expander 27RD

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: ktm rukoväte, ocele dip, karpálneho expander, grip ruky, de rukoväte, cvičenia predlaktia, muži expander, karpálneho expander krúžok, prst exerciser meideal, chránič zápästia.

    €3.24 €4.26
  • Funkcia: Komplexné Fitness Cvičenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 27RD7HH402545-GN
  • Druh: Uchytenie Krúžok

Silica Gel Prenosné Ručné Uchopenie Strengthener Krúžok Predlaktie Zápästie, Prst Exerciser Karpálneho Expander Horolezectvo Športovcov, Ako Sa Zbaviť Stresu

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

3 ÚROVEŇ ODPOR: Na uchopovače môže byť cvičenie pre drvenie, štiepanie a dokonca aj rozšírenie, so skvelými výsledkami.A má 3 úrovne:30 LB~50 LB,čo vám umožní postupne zvyšovať náročnosť tréningu, ako sa vaša sila zlepšuje.Ktoré nastaviť od začiatočníkov až po profesionálnych,relax alebo atletika.Užitočné a populárne produkty perfektný darček!

ÚŽASNÉ PRE REHABILITÁCIU & FITNESS & RELAX :To môže zlepšiť váš prst posilniť a zručnosť,viac predlaktie Svalnatosti.Tak to cvičenie, rehabilitáciu,dlho písať.Ideálny pre športovcov(tenis, basketbal, box, crossfit,golf a streľba)a hudobníkov (hráči na gitaru, bass hráčov, klaviristu a huslisti).

CVIČENIE VAŠE RUKY PRED kdekoľvek A Č PÍSKACIE HLUKU:Na uchopovače sú vyrobené z prírodného silikónu, mäkké a bez zápachu.Či už ste doma, v práci, chôdzi, v aute, alebo čo robí váš obľúbený šport ako krúžky sú ľahké a ľahko prenosné.

VEĽKOSŤ PERFEKTNÉ, POHODLNÉ NOSENIE :Ergonomicky navrhnuté a dobre sa hodí pre väčšinu ruky veľkostí, ktoré ideálny pre mužov, ženy, seniori a mládež(prosím skontrolujte veľkosť grafu ako pics), maximalizovať výhody cvičenia a zabezpečiť náročné a bezpečný zážitok.

Špecifikácia:

Farba: zelená(30 LB), black(40 LIBIER), červený(50 LB)

Materiál: silica gel

Vonkajší priemer: 88mm/3.46"

Vnútorný priemer: 45mm/1.77"

Hmotnosť: cca 100g

Množstvo: 1pc

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 × Rukoväte Krúžok

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty