Sklo Okna Stierač Okna Cleaner TPR Silikónové Práčovňa Kefa Multifunkčný Čistiaci Štetec, Kúpeľňa Čistenie, Nastavenie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: remeslá rastliny zombie, kamera mini zadarmo r56, kľučky na dvere provence, odbavenie hračky amazon, bq magic 5 smartphone, prípade iphone 12 okna, dieťa tričko dinosaur, digitálny termostat w1, chemis muž okolo krku.

    €12.54

Funkcie:

*1. Ergonomicky navrhnuté tak, profesionálny škrabka prijíma ergonomický dizajn jednoducho vytvoriť maximálny čistiaci výkon.Flexibilné a odolné silikónové čepeľ môžete jednoducho odstrániť mydlom nečistoty, kvapôčky vody a rozsahu, ale nenechá žiadne stopy.Stačí použiť niekoľko obrúsky pridať vodu a čistiaci prostriedok na povrch, môžete zobraziť pôvodný lesk bez stopy.Jeho ľahký dizajn tiež zabraňuje ruky od únavy rýchlo.

*2. Použitie flexibilného a odolného silikónu čepele je ideálny pre upratovanie bytu alebo vráskavá povrchy, ako sú okná, sprchovacie dvere, auto windshields, keramická dlažba, hmla zrkadlá, sklo, kuchynské pracovné dosky, a terasy.

*3. Aby vaše domáce jednoduchšie a svet čistejšie.So silikónovým štetcom funkcia komplexnejší, sklo, umývadlo, oblečenie, obuv, kúpeľne, podlahy, steny, atď.môžu byť použité.

*4. Pomocou TPR silikónového materiálu, mäkké a trvanlivé, uložiť úsilie a námahu, je dobrým pomocníkom vo vašej práce v domácnosti.

Parameter:

Silikónový štetec: 17*7.8*2cm/6.7*3*0.7 palec 140 g

Sklo škrabka: 21.2*19.7*2cm/8.3*7.8*0.7 palec 60 g

Materiál: PP, TPR

Špecifikácia: silikónový štetec + sklo škrabka

Poznámky:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Zoznam Balíkov:

Silikónový štetec * 1

sklo škrabka * 1

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty