2v1 Žiadne Bubliny LCD Von Sklo + OCA Lepidlo pre Samsung Galaxy S20 Plus S10 S9 S8 Plus Poznámka 8 9 Dotykový LCD Panel Náhradné Sklo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: lcd samsung s9, samsungs s8 lcd, puzdro pre samsung s vlk, lcd samsung s20 plus, panel s8, displej poznámka 8 samsung, lcd samsung sm g850f, lcd poznámka 9, moto xt1805 obrazovke, displej s8 samsung.

    €13.23
  • Druh: Dotykový Displej
  • Názov: lcd sklo +OCA
  • Číslo Modelu: okraj pohára so oca
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značky: Huawei
  • Názov produktu: sklo s oca
  • Funkcie: lcd skla len pre samsung okraj
  • Funkcia: Predné Vonkajšie Sklo S OCA Film
  • Názov Značky: kpay

2v1 Žiadne Bubliny LCD Von Sklo + OCA Lepidlo pre Samsung Galaxy S20 Plus S10 S9 S8 Plus Poznámka 8 9 Dotykový LCD Panel Náhradné Sklo

Popis: 1.Zbrusu nový a vysoko kvalitné Sklo a oca pre samsung okraji touch glass 2.To sa používa na nahradenie dotykový lcd panel objektív 3.Každá položka bola overená a je v dobrom stave pred odoslaním. 4.To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne technické zručnosti s Demontáž alebo Montáž na mobilné telefóny/mobilné telefóny, tak len na nákup tejto položky, ak viete, ako ho nainštalovať 5.Odporúčame odbornú montáž.Nebudeme niesť zodpovednosť za žiadne škody do vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas zmena náhradné diely 6.Žiadna záruka pre tento prípad, prosím, majte dobré miesto a dobré podmienky pre sklo s oca film, prosím, nie uzavrieť balík, až budete musieť použiť.V Balíku je zahrnuté: 1 x predné von sklo objektívu, panel

Kontaktujte nás:

Sme Veľkoobchod a maloobchod, z mobil LCD opravy dielov a dosiek fix nástroje , kontaktujte nás Prosím na www.sunami.sk messgae pre väčšie objednávky.Vďaka .Prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným Obchode !Budeme aktualizovať NOVÉ položky a dať nejakú zľavu väčšinou !Prosím, nenechajte si ujsť to!Vďaka !

Zásielky :

Budeme loď tovaru, ak ste potvrdenej objednávky do 3 dní (s výnimkou sviatkov a víkendu ).Ak nemáme loď sa do 3 dní ,budeme vás kontaktovať čo najskôr a aktualizovať doprava dní pre vás , Ďakujem .

Platby :

Akceptujeme platbu Escrow,Western union, Moneygram a TT (Bankový Prevod)!My len loď na www.sunami.sk Adresu Len , Prosím, uistite sa, že adresa a meno kontaktu v www.sunami.sk sú správne !Pre ruské kupujúcich, prosím zanechať svoje meno a priezvisko , Vďaka !

Vracia & Výmena :

Všetky položky sú označené a Balené v dobrom condiction,ak nie ste spokojní naše tovaru ,kontaktujte sa s nami do 30 dní. na výmenu alebo Vrátenie peňazí !

Spätná väzba :

Keď sa zobrazí položka a uspokojit s výrobkom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 skóre DSR.Necháme 5 skóre DSR spätnú väzbu pre vás.V prípade akýchkoľvek otázok, prosím, kontaktujte nás ešte pred opustením neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvoriť prípade prostredníctvom www.sunami.sk.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty