2 v 1 je Rýchlo Nabíjačka pre Insta360 Jeden R Športová Kamera High-efficiency Prenosný Nabíjací Dok Stojan Nabíjacej Základni

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: vertikálne záhrady palete, hodí svadobné konfetami, vintage gombík zosilňovače, parný podstick pod nádrž, mini mobilný telefón ľahšie, vertikálne záhrady, bambus, sladké krištáľové ozdoby, usb kus doogee bl7000, ps4 opravy slim blu ray.

    €17.57 €40.86
  • Použitie: Fotoaparát
  • Package: Áno
  • Rýchle nabíjanie: Áno
  • Názov Značky: JTWEB
  • Displej: No
  • Číslo Modelu: Rýchlo Nabíjačka pre Insta360 Jeden R
  • Výstupné Rozhrania: USB výstup
  • Inteligentné Nabíjanie: No
  • Druh: USB

Špecifikácie:

Farba: čierna

Veľkosť: o 7,2 x 5.6 x 1.6 cm/2.83*2.20*0.63 v

Čistá hmotnosť: cca 55g

Vstupné napätie: 3.6-12V

Vstupný prúd: 1,5 A-3A

Nabíjania rozhranie: Typ-C

Stav nabíjania: červené svetlo je na

Plne nabitá, štát: zelené svetlo, je na

Plne nabitá čas: 60 minút

Pracovné prostredie: -10°C-45°C

Funkcia:

1.Vysokoúčinnej 2 v 1 Nabíjanie Base: S 2 nabíjania batérie porty, nabíjačky je určené špeciálne pre Insta360 Jeden R športové kamery.Môžete nabíjať 2 batérie v čase, a čas nabíjania 2 batérie je približne 60 minút.Ideálne riešiť fotoaparát výpadku energie.

2.Typ-C rozhranie: Táto nabíjačka má univerzálny Typ-C, USB vstup, bez ohľadu na to, kde ste, môžete použiť power banky, notebook a auto nabíjačku na nabíjanie, tak, že môžete mať 80 minút nepretržitého snímania čas, vždy majú dobrý čas.

3.Inteligentná Ochrana: zabudovaný bezpečnostný systém, plne chráni nabíjačku od preplatok, prepätiu, prehriatiu a skratu.Čipové technológie je moderné, rýchle nabíjanie, inteligentný, s rýchle nabíjanie funkcia ochrany, ktoré môžu chrániť batérie.High-kvalitné plastové bytového dizajnu (non-vodivé) znižuje riziko požiaru a skratu.

4.Prenosné pre Vonkajšie Streľba: Malý a ľahký, hmotnosť a veľkosť o 7,2 x 5.6 x 1.6 cm, nabíjačku, je najlepšie cestovať partnerom pre športové kamery.To je perfektný plnenie base, ktorý integruje panoramatická kamera pre Insta 360 Jednu Akciu R s nabíjanie batérie funkcie.Ideálne na cestovanie, camping a iné vonkajšie alebo vnútorné aktivity.

5.Inteligentný Rýchlo Nabíjačky: Platný rozsah nabíjačka, vstup: napätie 3.6-12V; prúd: 1,5 A-3A.Poplatok 2 batérie v čase a času nabíjania 2 batérie je 60 minút.Naše nabíjačku účinnosť je viac ako 95%.LED indikátor sa zmení z červenej, zelenej, batéria je plne nabitá, a stav nabitia môžete skontrolovať kedykoľvek.

Balenie Vrátane:

Nabíjačka*1

1 M Nabíjací Kábel*1

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty