2019 Najnovšie Roztomilý Tvar Keycaps Pre Podsvietený Mechanické Klávesnice Prilba Krabica Pre Prívod Vzduchu Bomba Zliatiny Tlačidlo Spp

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: tvár plná prilba, keycaps klávesnice roztomilý, cool klávesnice keycaps, jhin lol, klávesa caps mechanické klávesnice malé, keycap novinka, hmla keycap, r1 125, prilba pre motorcycl, klávesnica keycap.

    €9.82 €12.93
  • Druh: Klávesa Caps
  • Názov Značky: powstro

Funkcie:

Roztomilý tvar

Kľúčové spp je navrhnutý s roztomilý tvar, podobne prilba a airdrop parciel, ktoré sa vyskytuje v hre.Kľúčové spp môžu pridávať ďalšie zaujímavé a zábavné vo vašom každodennom kľúč rada použitie.

Prenos svetla funkcia

Kľúčové spp s prenos svetla funkciu môžete ukázať, farebný svetelný efekt v noci, keď je companied s RGB klávesnice.Môže účinne budovať cool hra atmosféru a prinášame vám skvelú hru skúsenosti.

Trvanlivé

Kľúčové spp prijíma vysoko kvalitnej zliatiny zinku materiálu, ktorý je trvanlivý a odolný proti opotrebeniu.Kľúčové spp s pokovovanie už dlho pomocou životnosť.

1pc

Tam je len jeden klávesnice spp v balení, ktoré môžete ozdobiť jedno špeciálne tlačidlo na klávesnici, takže je viac zrejmé.

Rozsah pôsobnosti

Kľúčové spp je vhodný pre mechanické klávesnice.To je ideálny pre herné milenca.

Špecifikácia:

Typ: key cap

Množstvo: 1pc

Materiál: zliatiny zinku

Farby: zelená a červená/ čierna

Model: prilba tvar/ airdrop parcely tvar

Veľkosť: 2*2*2 cm/ 0.79*0.79*0.79 palec(L*W*H)

Čistá hmotnosť: 50g/1.76 oz

Package:

1* tlačidlo spp

1* balenie box

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty