Mini Elektrické teplovzdušné Popcorn Maker Stroj Automatické Červená Kukurica Popper Prírodné Popcorn Domáce použitie v domácnosti Pre deti Deti

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: jednoduché squeezer, umenie stenu, dekor domov moderné, mp 10 40, plagát na stenu, maľovanie na stenu, canva, tuk homer, home decor, domov sala koberce.

    €17.95 €34.53
  • Napätie (V): 220V
  • Kapacita Práce Misa (Cup): 300
  • Názov Značky: JKWSTAR
  • Materiál: Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
  • Funkcia: Miešanie
  • Certifikácia: ce
  • Výkon (W): 500W
  • Číslo Modelu: Popcorn Maker Stroj

Bezpečnostné opatrenia 1. Pred použitím si prosím pozorne si prečítajte návod. 2. popcorn stroj v priebehu ich práce, nedotýkajte sa vnútra povrchová teplota je vyššia. 3. Zákaz napájací kábel, zapojte alebo iných častí popcorn stroj ponorený do vody, aby sa zabránilo poškodeniu počítača a zásahu elektrickým prúdom. 4. zistil, že pri používaní popcorn stroj napájací kábel poškodený, prestaňte ju používať, mali by ste kontaktovať profesionálne služby personálu alebo odoslať výrobcovi na opravu. 5. Používať správne popcorn stroje a príslušenstvo, aby sa zabránilo umelému prevádzky a spôsobiť požiar alebo úraz. 6. Použiť plug musí byť vytiahol zo zásuvky pred čistením alebo od, do chladného pred inštalácia alebo odstránenie príloh. 7. Presunúť alebo generálna oprava, popcorn stroj, mali by ste odpojte napájací kábel a iné popcorn stroj vychladnúť pred prechodom, alebo servis. 8. Pri používaní popcorn machine, nie je možné pridať vodu, olej a iných prísad, v kukurica, aby sa zabránilo poškodeniu časti strojov. 9.popcorn stroj pri práci, nie je možné odstrániť hornú časť tela, aby sa zabránilo lietania popcorn alebo horúce povrchové popáleniny / poleptanie. 10. Vyhnúť kovová kefa na čistenie popcorn stroj, stroj na popcorn nedošlo k poškodeniu vnútorného a vonkajšieho povrchu ochrannú vrstvu. 11. Sklo, kovové predmety a ďalších položiek, ktoré nebudú spracované do podšívky popcorn machine, aby sa zabránilo požiaru alebo nebezpečenstvo. 12. popcorn stroja by nemali byť umiestnené v lepenka, plasty, papier a tak na použitie, aby sa zabránilo požiaru. 13. Keď skončil pomocou popcorn stroj by prepnutie do "off" (VYPNUTÉ) polohe. 14. Nepoužívajte vonku popcorn stroj by mal byť umiestnený v suchom prostredí. 15. Popcorn stroj je určený pre domáce použitie. 16. Použitie nesmie opustiť, zakázané je používanie deti.

Návod na použitie: 1. Otvorte priehľadný kryt stroja do kukuričného zrna. (Tento chuť popcorn machine je len nedávajte iné koreniny, tak stačí dať malé kukurice na OK) 2. Nahradiť priehľadný kryt a zatvorte lyžice rukoväť. 3. Umiestnite nádobu pred popcorn stroj na popcorn vývozu na inštaláciu. 4. o 2 - 3 minút po popcorn začal fúkať z otvorenia. 5. Keď popcorn stroj kukurica vložkou č výbuchu zvuk, by mal okamžite vypnite spínač.Odstránenie hornej časti tela (horúce povrchy je potrebné sa vyhnúť, aby sa zabránilo burns), s rukami okolo dolnej časti tela, zostávajúce popcorn do kontajnera. 6. Pridať všetky druhy korenia (jam, kečup, maslo, mlieko, atď.) môžete jesť 7. Ak budete pokračovať popcorn 2 krát, potom každý praskla musia byť umiestnené aspoň 10 minút medzi kvetmi.Zoznam balíkov

1*Popcorn stroj

1*Manuál

Poznámky:

Prosím, prečítajte si návod pred použitím.Deti musia byť v sprievode rodičov pri používaní stroja.

Tipy:

Po popcorn sa deje, môžete pridať aj nejaké mlieko, smotana, čokoláda, cukor, soľ, kečup alebo akúkoľvek inú príchuť sa vám páči.Potom, môžete ochutnať množstvo rôznych chutné popcorns.Užite si DIY popcorns teraz.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty