700 c 12K Matný Clincher CARROWTER 50+60 mm uhlíka zliatiny cestnej bike kolesá Bicyklov dvojkolesia s 23 mm šírka 6 druhov Rozbočovače

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: požičovňa ložisko náboja 24h, novatec náboj 24h, požičovňa hub 32hole, bicykel hub 24h centrum, cesta ráfika kolesa 24h, cestný bicykel hub 24h 32h, cestný náboj kolesa 24 24 h, náboj kolesa 24h, zadný náboj požičovňa 24h, požičovňa hub 100 m.

    €315.55
  • Rim typ: clincher
  • Platné Bicykli: Cestné Bicykle
  • Hovoril Diera: 20 - 24 H
  • Číslo Modelu: CW1
  • Názov Značky: CARROWTER
  • Rim hĺbka: 50+60 mm
  • Brzdový Systém: V Brzdové
  • Povrch: matný/lesklý
  • Materiál Kolies: Oxid zliatiny
  • Šírka Ráfika: 23 mm
  • Veľkosť: 700c
  • Dokončovacie: 12K/3 K/UD

Sme profesionálny karbónový bicykel časti výrobcu, ktorý bol zriadený na 8. Aug., 2000, s celkovou rozlohou 6000 metrov štvorcových, sa Nachádza v Guangdong,Čína.Sme špecializujúca sa na výrobu Uhlíka Cestný Bicykel, Karbónový MTB Rám, Carbon Bike Rám, oxid riadidlá, kmeň,fľaša klietky, Carbon Bike Dvojkolesia, oxid časti bicyklov atď..

50+60 mm 3 K Matný Č logo modely detaily :

Ak sa vám páči vyššie uvedených výrobkov a chcete urobiť objednávku , prosím zanechať svoje správy .

Napríklad : 1, O Dvojkolesia : 1>Model : No logo 50+60 mm 2>Rim typ : Clincher 3>Rim šírka : 23 mm 4>Casste orgán : $himan0 11s alebo sada campagnolo 11s (vyberte si jednu) 5>Povrchu väzba : 12K 6>Povrchová úprava : Matný/Lesklý (vyberte si jednu) 7>Náboj : Novatec 271 Rozbočovače 8>Predné/Zadné : 20/24 otvory 9>Hub farba : Čierna/Červená (vyberte si jednu) 10>Špice farba : Čierna/Červená (vyberte si jednu) 11>Bradavky farba : Čierna/Červená (vyberte si jednu) 12>Rýchle uvoľňovanie farba : Čierna/Červená (vybrať jedno) Tak, že budeme robiť správne dvojkolesia podľa vašich detail správy .Ak chcete vidieť viac obrázkov , kontaktujte nás prosím e-mail voľne .

Ak by ste chceli tieto produkty v našom obchode , prosím, kliknite na modely vedieť viac .

Colnago C64 karbónový Rám :

Colnago Koncept karbónový Rám :

Colnago C60 karbónový Rám :

Colnago V3Rs Disk karbónový Rám :

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.sunami.sk .kom, ako sú kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.sunami.sk , a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií. 2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu !

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty