Auto, Interiér, Volant, Kryt Teplé Mäkké Prípade Plyšové Načechraný Zimné Dekoru vhodné pre 14"-15" (38 cm) vonkajší priemer volantu

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: matné pieskovec korálky, mrazené vlasy luky zime, mrazené narodeniny tshirts, mrazené brithday balón, mrazené cumlík kanady, matný zamatový rúž, mrazené ohrievač teplej vody, mrazené baby doll videá, mrazené akryl náušnice.

    €18.45 €23.06
  • Druh: Auto Volant, Kryt Ručnej Brzdy Kryt Zmeniť Páky, Kryt
  • Položka Dĺžka: 20cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Hmotnosť: 0.28kg
  • Druh Materiálu: Vlna Plyšové
  • Položka Výška: 10cm
  • Farba: RUŽOVÁ
  • Položka Šírka: 15cm
  • Materiál: Vlna Plyšové
  • Veľkosť: 15" (38cm)
  • Položka Druh: Volanty & Volantu, Rozbočovače

Auto, Interiér, Volant, Kryt Teplé Mäkké Prípade Plyšové Načechraný Zimné Dekoru vhodné pre 14"-15" (38 cm) vonkajší priemer volantu

Položka Špecifiká:

Typ: Auto Volant, Kryt Ručnej Brzdy Kryt Zmeniť Páky, Kryt Farba: ružová Materiál: Vlna Plyšové Veľkosť: 15" (38cm)

Popis Výrobku:

1. Vyrobené z vysoko kvalitnej Vlny; mäkké na dotyk, non-sklzu, nosenie, odolný a trvanlivý. 2. Krásny vzhľad, dĺžka môže dosiahnuť 5-6typ, hladké a nadýchané. 3. Ponúka silné elastické pásky, ktoré sa pevne uchopí volant. 4. Ochrana a bezpečnosť našich produktov môže lepšie zabezpečiť svoje vodičské. 5. Jednoduchá inštalácia, čisté a obchod.

Package Zahrnuté:

1x volant, kryt 1x ručnej brzdy kryt 1x zmeniť páky, kryt

Obutie:

Vhodné pre 14"-15" (38 cm) vonkajší priemer volantu

Poznámka:

Prosím zmerajte si volantu, veľkosť bofore objednávky.

FAQ: Otázka: Keď sa vám pošleme vaše objednávky?Odpoveď: Po prijatí vašej objednávky vám zašleme objednávku do 24 hodín. (Okrem sviatkov) Otázka: Je náš výrobok originálne?A: Sme Langsdom úradný shop, sme zakladateľ Langsdom značky, máme vlastnú továreň, všetok tovar predávame v našom obchode sú pôvodné.Otázka.O balík Odpoveď: Budeme používať anti-vibračná balík v snahe zabezpečiť, že váš balík možno bezpečne doručené.Takže nemáte žiadne starosti.Otázka: Ako dlho trvá, kým mi dostane balíček?Odpoveď: používame www.sunami.sk Štandardná Doprava, odhadovaný čas doručenia je 15 až 30 dní, ak nechcete dostávať balík do 60 dní, dáme vám vrátenie peňazí alebo odoslať vašu objednávku znova.Vaše peniaze sú v bezpečí.Špeciálne krajinách ako je Brazília, Čile, sme sa zaviazali k dodacia doba je 15-60 dni.Otázka: Čo ak som dostal výrobok, chyby alebo škody?Odpoveď: v Prípade, že dostanete výrobok, chyby alebo poškodenia, prosím, ihneď nás kontaktujte, my vám rýchlo reagovať a dať vám riešenie, môžete sa dostať náhradu alebo výmenu služieb.Otázka: O záručný servis.Odpoveď:To má 12 mesiacov, záručný servis.Ak má problémy v priebehu 12 mesiacov (fyzické poškodenie), prosím, kontaktujte nás.Budeme reagovať rýchlo a vyriešiť váš problém.Otázka: O spätnú väzbu.Odpoveď: Ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek.Ak máte akékoľvek otázky, prosím nezabudnite nám dať negatívnu spätnú väzbu.Prosím informujte nás, prosím, okamžite, dáme vám najlepšie služby a riešenia.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty