9 farba umelého orchidea falošné scrapbooking kvet pre svadobné Svadobné Kvetinové Aranžmán Domov Svadobný Stôl Garden Party Decor

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dvere veniec, umelé orchidea, kvetináč orchidea, svadobné kytice, umelé latex orchidea, svadobné dekorácie stan, pobočka dekor, boxy scrapbooking, umelé orchidea predaj, orchidea.

    €0.80 €0.93
  • Kvet Štýl: Kvet Pobočky
  • Príležitosti: Svadba, Party
  • Štýl: Kvet
  • Klasifikácia: Umelé Kvety
  • Materiál: Hodváb PVC
  • Názov Značky: YO CHO
  • Číslo Modelu: Svadobné Kytice
  • Druh: Hodváb kvet
  • Svadobné Doplnky: svadobné doplnky, svadobné alebo bridesmaid, kytice
  • Krajina pôvodu: Kontinentálna Čína
  • Kvet Typ: cymbidium
  • Remeslo: Handmake

Názov položky: 9 farba umelého orchidea falošné scrapbooking kvety hodvábne kvety na svadbu Svadobné Kvetinové Aranžmán Domov Svadobný Stôl Garden Party Dekor Veľkosť: Dĺžka 24 cm 1 kus je 1 kvet hlavu Simulácia kvetov: Európsky štýl , Cymbidium typ Materiálu: Kvetinové stonky : mäkké plastové rúrky, kvet vedúci:handričkou lepidlo Kategória: Svadobné kvety, svadobné kytice, kytice, svadobné doplnky,domáce dekorácie Kvet: jazyky: Roztomilý, pokora, ideálny láske, veľké čaro.Príležitosti: Svadby, Párty/ Večer, Narodeniny poslať kvety,Oslava švp kvetov,Lásky, kvety,Festival kvetov,Domáce módne dekorácie.Package: 1--20piece, Plastové tašky, viac ako 20 ks, kartónové krabice.Poznámka: Pretože všetky svadobné kytice sú ručne vyrábané produkt, tak trochu iný. 100% Pravda picture show 4 Ks Rôznych farieb 1. Master Card,Western Union,QIWI peňaženky,Money bookers,Bankovým Prevodom,Paypal, Boleto,WebMoney,TT a iným spôsobom. 2. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky. 3. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.Otázka: koľko to stojí na loď do mojej krajiny?Odpoveď: 1.Package menej ako 2 kg, bude odoslaný Čína Post Letecky(väčšina krajiny) ,USA( epack ako obvykle),Rusko (Posti Fínsko ako obvykle); 2.Package viac ako 2 kg, bude odoslaný Čína Post Letecky Balík,DHL,EMS,Fedex, SPSR alebo iný druh prepravy spôsobom, ktorý je najlepší pre zákazníka. 3.Aby stojí menej ako $7 bude dodaný Čína Príspevok Riadneho alebo Posti Fínsko Ekonomiky( niektoré krajiny). 4.Radi by sme na odoslanie tovaru podľa hmotnosti tovaru a náklady na výber prepravu spôsobom.Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo môj iterm?Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich sledovania číslo( ordre cenu viac ako $7), a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.Aby stojí menej ako $7 bude dodaný Čína Príspevok Riadneho alebo Posti Fínsko Ekonomiky( niektoré krajiny).Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?Odpoveď: Ďakujeme za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!Staráme sa o vás, našim zákazníkom, a bude vždy snažiť, aby vám pomohol von.Takže ak máte nejaké problémy, prosím, stráviť bez váhania nás kontaktujte.POŠLITE NÁM E-MAIL PRVÝ PRED ODCHODOM ŽIADNE NEGATÍVNE/NEUTRÁLNE SPÄTNÚ VÄZBU ALEBO OTVORIŤ AKÝKOĽVEK PRÍPAD/SPORU.Všetky komunikácie sú riešené prostredníctvom e-mailu.Snažíme sa odpovedať na všetky e-maily, ako rýchlo, ako je to možné, ale vzhľadom k vysokej e-mail objem a rôznych časových pásmach,môže trvať časy pre nás, odpoveď(a nemôžeme odpoveď e-mailov na nedele a ostatné dni pracovného pokoja, prosím, počkať, s trpezlivosťou, ak nám pošlete e-maily na/predtým v týchto dňoch).Vopred ďakujeme za vašu trpezlivosť.Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu!!

Pedro Borges 12020-12-16
"parfait"
Nospamhere2020-12-17
"Okay but I thought q was a bouquet and it's just one"
Pasha Vetrov2020-12-17
"The flower is pretty but one comes"

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty