Rybársky Prút Stenu Stojan Pól Stojan, Držiak Nastaviteľný Anti-slip Nehrdzavejúcej Ocele Rybárske potreby Teleskopický Držiak na Rybárske Prúty

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: obchod rybárske line, statív stojí rybolov, stojan rybárska taška, akcia rybársky prút, kompletné vlasec, rybolovné zariadenie prípade, rybárskej linky de, stojan rybárske náčinie, fishing cievky stojan, linka rybárske tuniaka.

    €12.95 €21.57
  • Veľkosť: 1.5M,1.7M,2.1M,2.4M
  • Materiál: Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
  • Druh: Tyč Držiak

Rybárske Potreby Teleskopická Rybárske Prúty Držiteľ Skladacie Nehrdzavejúcej Ocele Strane Tyč Držiak Na Použitie 2020 Nové 1,5 M 1,7 M 2.1 M 2,4 M

Funkcie:

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

Farba:Oranžová,balíku,Svetelný

Veľkosť:1,5 m,1,7 m,2.1 m,2,4 m

Z nehrdzavejúcej ocele tyč držiak

Špeciálna štruktúra,stabilné a silné

Výtvarné práce jemné kvality životného prostredia

V Tvaru hlavy,nastaviteľné a anti-slip

Užitočné rybárske nástroj pre rybárov.

Skrutku predného držiak je vyrobený z ABS materiálu a povrch je pokrytý plastové aby sa účinne brániť svojho milovaného prút z poškriabaný hlavu na stenu .

Zadná anténa ložisko, tri vrstvy sa používa na posilnenie antény základňu a ABS inžinierstvo plastické je prijatý.To je topánka húževnatosť, vysoká pevnosť.

Hlavné telo držiak je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, a oxidácii liečby je vysoká tvrdosť.Silný a odolný, je váš spoľahlivý rybársky partnera.

Zámok na nastavenie dĺžky, ABS inžinierstva plastové, zámok tesný, pevnú podporu.Držiak je rýchly, stabilný a praktický.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty