1pc Plyšové Elastické Kávu, Stoličky, Gauč Pokrytie Farbou Voľný čas Úsek Vaňou Kreslo poťah Chrániča Umývateľný Slipcover

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: kryt osmanskej, kryt na kreslo a pohovka, stolička kryt gauč, kryt gauč nepremokavé, posteľ kryt gauč, kryt sedacia súprava, kryt gauč velvet, taška stoličky kryt, taška osmanskej, rohu kryt na gauč.

    €15.99 €22.51
  • Platné Gauč: Single-Sedacia súprava
  • Vzor: Obyčajný Farbená
  • Výroba: Gauč Kryt
  • Materiál: Polyester a spandex zmiešané textílie
  • Vzor Typ: Pevné
  • Štýl: Európa
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Klub Stoličky Slipcover, Úsek Spandex Žakárové Stolička, Kreslo Slipcover Gauč Kryt Slipcover Nábytok Chránič Mäkký Gauč Kryty s Elastické Dno pre Deti

Technické Špecifikácie:

Farba: Modrá / Biela / Čierna / Tmavo Šedá / Červené Víno / Béžová

Materiál: Polyester a spandex zmiešané textílie

Vhodný pre Stoličky Veľkosť: Vankúš Dĺžka 11.8"- 15.7"; Celková Dĺžka 25.5"-37.4"; Výška 27.5"-35.4"; Šírka 21.6"-29.5".

Funkcie:

MATERIÁL:Polyester a spandex zmiešaná tkanina,priateľská a pohodlné,odolné odolný voči umývanie.Dáva vaňou stoličky nový omladenie pozrieť, ak váš gauč vyzerá trochu rozbité alebo nie je tak nové.

VHODNÉ VAŇOU STOLIČKY VEĽKOSŤ : Stoličky Výška 70-90 cm,Dĺžka Sedadla: 30-40 cm.Sedadlo Šírka: 55-75 cm.Prosím, vzťahujú sa na výrobok veľkosti grafu.Potom zmerajte si vaňou stoličky pred nákupom, aby sa zabezpečilo najlepšie nosenie.

PLNÚ OCHRANU:Tento vaňou stoličky, poťahy chráni váš nábytok pred škvrny,nosenie zabrániť tomu, aby boli zničené.Je ideálny pre domy s deťmi a domácimi miláčikmi,je to ako nové látky pre vášho kresla.

MODERNÝ DIZAJN:Používa špeciálne žakárové dizajn,ktorý prináša pocity, elegancie a krásy.Vhodné pre druhy dekorácie štýly,a vyzdobiť váš stoličky a robí obývacia izba farebnejšie.

SKVELÉ SLUŽBY : Jednoduché čistenie a umývanie, stroj umývateľný,Bodka nie Bleach a železa.

Obsah Balenia:

1x Klub Stoličky Slipcover

Upozornenie:

1.Prosím, skontrolujte si veľkosť produktu a štýl, pred nákupom.

2.Odporúčame si kúpiť stoličku kryt, ktorý je o niečo väčší ako vaša stolička.preto vyrábame naše výrobky ručne, môže byť odchýlka asi 2-3 cm.

3. Pretože slipcover je elastický, nie je žehlička.Ak žehliť, stratí niektoré elsticity.

4. Vzhľadom na iný počítač/obrazoviek, farba produktu sa môže trochu líšiť od obrázku.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty