Nový 1 nastaviť Bezdrôtovú Automobilovú Volant Tlačidlo Diaľkové Ovládanie, Automatické Nahradenie Pre Stereo DVD GPS Príslušenstvo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: volant diaľkové bluetooth univerzálny, ovládanie na volant toyota bluetooth, univerzálne diaľkové ovládanie na volant toyota, diaľkové ovládanie telefón bluetooth, diaľkové volant, bluetooth nissan, diaľkové ovládanie led lumiere plafond bluetooth, volant regulátor univerzálny blutothe, univerzálny volant, diaľkové ovládanie pioneer, bluetooth, diaľkovo ovládaná tv bbk, volant audio spínača toyota camry.

    €15.86 €22.65
  • Názov Modelu: bezdrôtový volant tlačidlo remote
  • Materiál: ABS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Auto Maker: Univerzálny

AT0021297

Špecifikácia:

Univerzálny Bezdrôtový Volante Vozidla Tlačidlo Diaľkové Ovládanie

Pre Stereo DVD, GPS

Tvar: Štíhly tvar ako zobrazuje obrázok

Materiál: ABS

Radič Kľúč Veľkosť: cca 10 x 4.4 x 3,5 cm/ 3.9" x 1.7" x 1,4" (L*W*H)

Prijímač Veľkosť: asi 4,3 x 3.7 x 1 cm/ 1.7" x 1.45" x 0.45" (L*W*H)

Farba: Čierna

Funkcie:

Môže byť nainštalovaný rýchlo a zlepšiť bezpečnosť jazdy pravdepodobnosť

Podporovať všetky spoločné prevádzky auta

Nainštalovaný bez odstránenia pôvodného volantu môže zabrániť poškodeniu volant

Ultra-nízka spotreba batérie je k dispozícii a najmenej môžu byť použité na jeden rok

Viac pohodlné dotyk pocit & Menej miesta zamestnanie

Tlačidlo na strane môžu sa zabránilo nesprávnej prevádzky, ktoré spôsobené tým, že udrie volant

Jednoduchá inštalácia, stačí pripojiť 4 riadky (kladné elektródy, zápornú elektródu, smer ovládanie jedným & smer ovládanie dvoch) pred použitím

Integrované arc design môže byť aj zápas s rôznymi volante vozidla, tiež to nebude prinesie nepríjemnosti pre nosenie volant, kryt

Sa vzťahujú na väčšinu DVD navigácia s smer ovládania

Inštalácia:

1) Odstrániť DVD navigačný

2) Zistenie, multifunkčný volant kontrolnej linky, ACC linka & zemi čiaru od navigácie hosť chvost linky, obráťte sa, prosím, navigačný dodávateľa pre konkrétne linky funkciu.

3) Nálepky na prijímač ukazuje konkrétny riadok, ACC je zapaľovanie linka, GND je zem linka, KEY1 & KEY2 sú ovládanie smeru linky, prosím pripojiť všetky linky podľa návodu.Ak je len jeden smer kontrolnej linky na navigačnej hosť, prosím, pripojte zelená a biela čiara na navigáciu.Žltá čiara sú prijímať antény, nie je potrebné pripájať žiadne linky, prosím, narovnať žltá čiara čo najbližšie k volantu a od navigácie pri inštalácii.

4) Hľadanie multifunkčné tlačidlo učenia rozhranie (volant nastavenia) v DVD nastavenia navigácie, vyberte konkrétnu funkciu, s ktorou sa chcete dozvedieť (pozri DVD navigačné pokyny pre konkrétnu operáciu).

5) Prosím, najskôr zadajte do volantu, nastavenia alebo volant vzdelávania rozhranie v Andrews navigácie alebo DVD navigácia, potom zodpovedajúce päť tlačidlo (hlasitosť -, hlasitosť +, mute, posledná pieseň, ďalšiu skladbu), bude to trvá asi 10 sekúnd do páru.Ak sa zápas úspešne, môžete vidieť červené svetlo od prijímača.Rovnakú operáciu na vyvolanie alebo odpovedať na funkciu telefónu.

6), môžete vybrať na štúdium ktoréhokoľvek tlačidla prevádzky podľa vašich vlastných požiadaviek.

Upozornenie:

1) V snahe vyhnúť sa byť narušovaná niektoré navigácie a získať lepší príjem, prosím, narovnať prijímať anténa čo najbližšie k volantu.

2) Keď stlačíte tlačidlo, prosím zaručiť čas bude viac ako 0,5 sekúnd, ak nie, kľúč nemusí byť identifikované.

3) uistite sa, že je prijímač pozitívne elektródy & zápornej elektródy správne pripojiť, aj izolačné terminály, aby sa zabránilo poškodeniu iných zariadeniach.

Upozornenie: Tento produkt je potrebné nainštalovaný professional, budeme nenesie žiadnu zodpovednosť za zlé dôsledky, ktoré zapríčinené vašou vlastnou neoprávneným inštalácie.

Package Zahrnuté:

Radič 2x Kľúč (Batéria Nainštalovaná)

1x Prijímač

1x Kábel

4x Skrutky a Matice

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty