Mini Nechty, Vlasy Prenosné na Nechty, UV LED svetlo s USB Kábel Myši Tvar Vytvrdzovania lampa na Gélové Nechty Profesionálne

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: svetlo sledovať 39 cm, magnes silné n52, gombík ford 6 spead, svetlo sledujte muž l, ľahké zbrane mužov, gombík výstroj x trail, gombík freelander 1, gombík kryt m3 e92, gombík dsg leon mk3.

    €5.80 €11.61
  • Materiál: ABS
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Položka Druh: nechty na vlasy
  • Číslo Modelu: A009

ĽAHKÝ A PRENOSNÝ

Kompaktná veľkosť s micro USB port a USB kábel je veľmi ľahko prenosný.Či už ste doma, v kancelárii alebo na výlet, môžete sa tešiť na profesionálnej kvalite nechty salon.Okrem toho, že bude skvelý darček pre vašich blízkych, príbuzných a priateľov ako darček k Narodeninám, Halloween dar, deň Vďakyvzdania darček, Vianočné darčeky atď.

SKLADACÍ DIZAJN:

To môže úložný priestor pre vás, mini lampa na nechty, je ľahko prenosný a ľahko sa vojde do kabelky.Môžete tiež umiestniť ho na stôl a pokojná si DIY nechtov umenie počas čítania alebo pracujú v rovnakom čase.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE

Stlačte tlačidlo ON / OFF na liek na 45 sekúnd, dlhým stlačením pre 1-2 sekundy a 60 sekúnd, je to veľmi jednoduché ovládanie. ★RÝCHLE A POHODLNÉ: Hoci príkon tohto nechtov lampa je nízka, je veľmi rýchle sušenie, ktoré môžu skrátiť čas vytvrdzovania o 30% alebo prehriatiu ostatné mini sušičky.

LIEČENIE VŠETKÝCH DRUHOV NA NECHTY, GÉLY

Všetky perly sú vyrobené s pokročilou technológiou - Dual svetlo vlnovej dĺžky (365nm + 405nm), vhodný pre všetky UV gel lak na nechty a LED gél lak na nechty.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty