2021 Nové Zásuvky v Stene Držiak Router Držiak pre Google Hniezdo WiFi 2. AC2200

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: hniezdo podporu, google hniezdo wifi, domovská stránka google mini stojan, google mini mount, hniezdo wifi, domovská stránka google mini podporu, batéria domovská stránka google, google domácich tribún, hniezdo prepínač, google hniezdo wifi wall mount.

    €5.70 €7.13
  • Materiál: plastové
  • Číslo Modelu: Držiak reproduktora
  • Package: Áno
  • Položka Druh: STOJAN
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Podpora: Dropshipping/ Veľkoobchod

Funkcie:

1. Špeciálny Dizajn: Navrhnuté špeciálne pre GoogleNest Wifi Inštalácia smerovača na stenu, perfektný zápas a close fit.

2. Ideálny Skryté Kábla: O vinutia pôvodného pre GoogleNest Wifi, kábel a zástrčka na valci, uvoľní priestor a zabezpečuje čistejší vzhľad.Zaisťuje tiež, že smerovač je chránená pred prípadné škody spôsobené vyleje alebo potravín kombinácie.

3. Bezpečnú Inštaláciu: Nainštalovaný na vysoké miesto na stene alebo stropu, aby sa predišlo škodám na Google Hniezdo WiFi spôsobené tým, že voda, ktorá vytiekla z pohára, zvieratá, deti, alebo náhodnému pádu z tabuľky.

4. Nebude mať Vplyv na Signál WIFI: ako dlho Ako tam je konektor, môže byť namontovaný kdekoľvek-okrem okná, v interiéri, bez ohľadu na veľkosť a tvar domu, nebude mať vplyv na signál wifi, odstránenie mŕtveho bodu, a aby sa vaše dom spojenie.Základné mount doma.

5. Vysoká Kvalita: Táto pätica wall mount je vyrobené z vysokokvalitného ABS plastu, nízku hmotnosť a môže podporovať váš prístroj dlhší čas.

Špecifikácie:

Názov: Sieťovej Zásuvky Držiak

Materiál: plast

Veľkosť: o 11.2*9.6*15.4 cm/4.01*3.78*6.06 palec

Hmotnosť: cca 90 g

Farba: čierna, biela

Balenie Zoznam:

Držiak*1(s Výnimkou Adaptér a Reproduktory na Obrázku)

Poznámka:

1. UK, zapojte je príliš veľké a nie sú k dispozícii.

2. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty