NHKDSASA Nádrž Plodín Top Žena Sexy spodná Bielizeň Pre Ženy Divu, Podprsenka Push Up BH Košieľka Bezšvové Podprsenky Plus Veľkosť spodnej Bielizne 2021

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: brusthalter push up, čipky pad, holter krku top, sticky oblek, dieťa podprsenka, corsage čipky, bh, cami čaj, ružový top bez rukávov, 30 mm spony.

    €7.57 €12.83
  • Štýl: Spací Podprsenka pre Ženy, Dievčatá
  • Funkcia: Pohodlné a priedušné
  • Položka Druh: Camisoles & Nádrže
  • Číslo Modelu: 20209221
  • Veľkosť: S/M/L/XL
  • Pohlavie: ŽENY
  • Vzor Typ: Pevné
  • Farba: Čierna, Tmavo Zelená
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Spandex
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dekorácie: Duté Sa
  • Názov produktu: Hlboko V Krku Cami Podprsenka Čalúnená Bezšvíkové Bralette
  • Názov Značky: NHKDSASA

NHKDSASA Nádrž Plodín Top Žena Sexy spodná Bielizeň Pre Ženy Divu, Podprsenka Push Up BH Košieľka Bezšvové Podprsenky Plus Veľkosť spodnej Bielizne 2021

--------------------------✨❥Fllow Našom Obchode⛱-✨❥------------------------ ✅Žiť pozitívne ohlasy/5 hviezd a kontaktujte zákaznícky servis s screenshot ✅Získať $2 kupóny(platí pri objednávke nad $8) ✅Flash ponuky,veľmi pekné & dobrej kvality ✅Nové produkty každý deň ✅Drop Shipping Prijať -----------------------------✨❥Popis ⛱-✨❥--------------------------- 100% Zbrusu Nový Materiál: Nylon/Spandex Farba: Čierna/Zelená/Ružová/Biela/Telo Veľkosť: S/M/L/XL Naše položiek Eur/USA veľkosť, nie Fr/Es/It veľkosť, prosím, porovnajte ho, ďakujeme!Veľkosť S: Pod Prsia 76-81cm, Pás 62--72, Elastické, Šírka 8 cm Veľkosť M: Pod Prsia 80-85 cm, Pás 66-76, Elastické, Šírka 8 cm Veľkosť L: Pod Prsia 84-89 cm, Pás 70-80, Elastické, Šírka 8 cm Veľkosť XL: Pod Poprsie 88-92 cm, Pás 74-84, Elastické, Šírka 8 cm Poznámka: 1.Prosím, porovnať detail veľkosti s vy,prosím, allow1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie,vďaka. (Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch) 2.Ako rôzne počítače displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od obrázok vyššie. 3.Pre rovnakú veľkosť podprsenky, tam bude mierne rozdiel vo veľkosti vzhľadom na rôzne farby.Prosím, skúste dať na prvý, keď ho dostanete, ak chcete skontrolovať to fit vás.

Popis Produktu

POHODLIE-Vyrobené s mäkké a ľahký materiál, elastická a priedušná, môžete žiť v pohodlnejší život.ŠPORT-Dokonca aj keď robíte športu alebo inej telocvični činnosti, môžete zostať v dobrom stave, nosenie nich.KAŽDODENNÝ ŽIVOT-Jednoducho, aby zodpovedali všetky druhy rôznych oblečenie, jednoduchý dizajn, ale môže dobre pôjde s košele, kabáty, šaty a pod.

Model Displej

Reálne Obrázky

PLATBY

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney,Paypal alebo bankovým prevodom.Viac možností platby budú k dispozícii na www.sunami.sk v budúcnosti.

DOPRAVA

1.AlI náš tovar bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby.Budeme posielať položky do 3-7 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. (Sviatkov sa môže predĺžiť) 2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel. 3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. 4.Položky sú dodávané podľa www.sunami.sk Štandardná Doprava, www.sunami.sk Šetrič Doprava, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní. 5.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. 6.Tu môžete sledovanie vášho package: ePacket:https://www.17track.net/sk.www.sunami.sk Štandardná Doprava:https://global.cainiao.com/

Spätná VÄZBA

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Nechajte nám spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi ltems a služieb.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty