Vianočné Santa Klobúk Červené a Čierne Kockované Santa Klobúk Luxusné Plyšové Klobúk na Vianočný Kostým Party a Rekreačné Podujatia,12 KS

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: keychain nemeckej armády, sklo počesť prof c 6, logitech g25 encoder, základná doska komory, keychain zlatá babička, okuliare roztomilý škrečok, gumené vonkajšie sporák, led auto ford emblémy, dieťa topánky dievčatá luky.

    €20.55 €25.69
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Materiál: červený a čierny kockovaný Vianočná čiapka je vyrobená z vysoko kvalitného červeného zamatu s dvojitou vrstvou a pohodlné obloženie, absorpciu vlhkosti a potu uvoľnenie, mäkké a dostatočne hrubé na to, aby chránil hlavu a vlasy a držať vás v teple počas chladných zimných.

Veľkosť: vhodná veľkosť pre väčšinu dospelých, dospievajúcich, a klobúk môžu byť znovu použité.

Široké použitie: vhodné pre dresing Vianočný večierok, Vianočné video, alebo zavesenie na Vianočný strom, plot, záhrada, môže to zvýšiť vašu slávnostnú atmosféru na Vianočný večierok, tému party, atď., vaša strana pôsobivé a nezabudnuteľné.

Multi-function: klobúk sa dá použiť ako Vianočné šaty pre dovolenku stranou, alebo ako denné zime teplo, to môže byť tiež použitý ako Vianočný darček pre vašu rodinu, priateľov a partnerov.

Farba: Ako je znázornené

Materiál: Flanel

Veľkosť: 30x41cm

Obsah Balenia:

12 * Vianočná Čiapka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty