FEELWORLD FW279S 7 Palcový 2200nit Letný Viditeľná 3G-SDI Mini HDMI na Fotoaparát DSLR Oblasti Monitor 4K HDMI 1 920 X 1 200 pre Vonkajšie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: opierky hlavy monitora usb, FEELWORLD, hdmi sdi, noc kamera mini 4k, feelworld monitor, tft monitor 4k, mini kamera, akcia 4k, 4k dslr monitor, fw279s doska, hd sdi.

    €290.63
  • Číslo Modelu: FEELWORLD FW279S
  • Displej: 7"
  • Jas: 2200cd/m2
  • Konektor Typu: UK Plug
  • Názov Značky: NiYi
  • Rozlíšenie: 1920*1200

2200nit Vysoký Jas Stretnúť Slnečnému žiareniu Výzvu

s jeho 2200 cd/m2 jasné podsvietenie, prekoná túto životné ťažkosti, a poskytuje ostrý obraz bez hromadne a pozorovací uhol obmedzenia slnko, kapota. 【Poznámka: Napájací Adaptér je potrebné zakúpiť: 3A] vyzýva

Ideálne pre Ťahanie pozornosť od HD alebo 4K Signál

S rozlíšením 1 920 x 1 200, pôsobivé 323 PPI, 1200:1 vysokým kontrastom, IPS 160-stupňový uhol, Rec.709 profesionálne farebné kalibrácii, aby sa poskytujú ostrý obraz, ideálny pre zameranie ťahanie a analýzy obrazu na súbor a v oblasti.

Široký Kompatibilné pre Všetky Kamery

Zahŕňa 4K HDMI a 3G-SDI vám umožňuje pripojiť akýkoľvek DSLR, pre profesionálneho používateľa alebo profesionálneho fotoaparátu.HDMI pripojenie je kompatibilné až 4Kp30. Môžete monitorovať pomocou audio 3,5 mm stereo jack pre slúchadlá, alebo vstavaný reproduktor.

Ľahký Dizajn, Ľahká Montáž

Kompaktná veľkosť a 365g ľahký dizajn sú ideálne pre Steadicam, DSLR plošinu, Videokamera Auta, Ručné Stabilizátor, a Kamera Žeriav.Štandardom VESA 75 montážne otvory nastaviť v zadnej pripojte monitor k odolnejšie mount ak je to potrebné.

Vytvoriť Nádherné Zábery

Dva vlastné skratky môžu byť nastavené ako bežné funkcie.Profesionálne funkcie, sú veľmi užitočné, aby sa vaše filmovanie, ako Focus Assist, Histogram, Falošné Farby, Expozície.

1X FW279S monitor

1× Mini HDMI Kábel

1× Hot Shoe Mount

1× F970 Batérie Doska

1× Prevádzky Manua l ( Batéria NIE je Súčasťou balenia )

Profesionálny Nástroj Monitorovania

Na FW279S má rozsiahle nástroje na monitorovanie, vrátane histogram, focus assist, vložené audio, falošné farby, zebra expozície, pomer značku, anamorphic režim, zoom atď.To by mohlo pomôcť vytvoriť nádherné zábery.

Kvalita obrazu na Palivo Váš Tvorivý Prietok

FEELWORLD FW279S obsahuje 7" 8-bitové IPS displej s rozlíšením 1 920 x 1 200, 323ppi hustota pixelov, profesionálne farebné kalibrácii prekonať prírodné LCD color drift.Na FW279S zobrazujú ostrejšie obrazy, lepšiu zrozumiteľnosť textu a farebnej reprodukcií bez ohľadu na váš podmienok snímania.Na FW279S má široký pozorovací uhol tak, že každý na nastavenie môžete skontrolovať akcie.

Vysoké Svetlé 2200nit pre Vonkajšie Streľba

FEELWORLD FW279S ultra-vysoký jas monitora používa "zlatý veľkosť" 7-palcový panel.Na FW279S monitor má nielen rozlíšenie a hustota pixelov, aby každý snímku pozrieť úžasné, vysoké svetlé 2200nit obrazovky na takmer 5-krát jas klasickej oblasti monitorov vám umožní strieľať vonku bez odrazov umývanie z obrázka.Je to skvelá voľba pre gimbals, Steadicam a riaditeľa monitory, prináša ostrý obraz bez hromadne a pozorovací uhol obmedzenia slnko, kapota.

Jednoduchý, Praktický Dizajn

Nie je žiadnym prekvapením, že FW279S je jednoduchý, praktický dizajn z nej robí ideálny výber pre filmy, kameraman, fotografov, a videographers radšej vzhľadom na svoju veľkosť a hmotnosť pre oblasti výroby.Je jednoduché pridať profesionálny monitoring akékoľvek SDI alebo HDMI fotoaparátu s FEELWORLD FW279S!A tiež je to jednoduché pripojenie, jednoduchá montáž, s tenkým a jednoduchý dizajn.

Pravda Farba · Professional Kalibrácie Farieb

Použite Rec.709 farba štandard

FEELWORLD používa profesionálne Rec.709 HD farba štandard, a používa kalibrácie farieb technológia, profesionálny nástroj kalibrácia v továrni, to môže dosiahnuť monitor kalibrácia efektívne a získať presnú reprodukciu farieb ľahko, nie narušiť farba, ukázať skutočný obraz, keď si natáčanie videa.

Presnú Reprodukciu Farieb

FEELWORLD monitor podporu ITU normy a HD video Rec.709 štandardné konzistentný farebný priestor, rozšírené spracovanie obrazu, technológie, takže obraz jasne prezentované, farba je veľmi prirodzené, aby sa zaistilo presné farebné reprodukcie, reprodukovať fyzickej povahy streľba, umožniť používateľom, aby presne vyhodnotiť kvalitu rôznych vstupných video signály.

Intuitívne Ovládanie a Menu

Menu ovládacie prvky sú intuitívne a jednoduché použitie.Na hornej časti monitora, budete mať plnú tlačidlo rozloženie.Dve rôzne funkcie tlačidlá sú programovateľné pre rôzne funkcie, ktoré najviac používate.Možno by ste mohli nastaviť jeden z klávesové skratky na obrázok, flip tak, že obrazovka môže byť otočený pri fotografovaní rýchlo hore nohami.

Monitor automaticky uloží parametrov, ktoré ste nastavili predtým, a ponechať pôvodné nastavenia, keď zapnete nabudúce.To nemusí byť reset, ktoré je pohodlné a jednoduché.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty