Desktop Chladiaci Ventilátor USB Powered Misting Ventilátor s Chladením 220ml Zvlhčovač Tichý 3 Rýchlosti Veža Sprej Fanúšikov Prenosný Chladič Vzduchu Ventilátor

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: Elastický Pás, feandrea cat tower, domáce mačky veža, balet bar, power strip veža, muž nastaviť, vytiahnuť stanice, tower typ zvlhčovača, plug veža, rozšírenie veža.

    €41.47 €79.75
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Popis:

Je to stolný ventilátor a chladenie zvlhčovač.Inovovaný striedavý motor simuluje prirodzené vetry a robí vietor viac koncentrovaný, ktorá vám neodolateľné chlad.Ventilátor má nádrž na vodu 220mL, ktorý môže trvať dlhý čas v misting režime.

Funkcie:

[Misting Zvlhčovač]Navrhnutý s mini nádrž na vodu, táto voda sprej ventilátor fúka mäkké a chladenie vzduchu s množstvom drobných sprej.

[220mL Vody, Nádrž], Že dno je ľahko naplnené vodou, prevedenie je jednoduché a krásne, a je to pohodlné a rýchle pridať vodu.

[Nízka Hlučnosť]kvalitné ventilátor postavený s profesionálne high-výkon striedavý motor s rýchlejšie, silný vietor a nízka hlučnosť.

[3 Rýchlosti]Jemný vietor, prírodné vietor, a silný vietor.Mohli by ste nastaviť tower ventilátor voľne podľa vašej potreby.

[Eco-Friendly]Podpora USB powered.Pracovný čas závisí od rýchlosti, môže byť tiež účtované počítač, notebook, power banky, nabíjačka do auta, atď.

Špecifikácie:

Farba: Biela, Ružová, Zelenej (Voliteľné)

Materiál: ABS, GF, PC

Štýl: Príležitostné

Rýchlosť Vetra Režim: 3 Režimy

Nádrž na vodu: 220mL

Sprej Režim: Dlhodobé sprej(3h), Občasné sprej(6h)

Vstup: DC 5V, 1A

Výkon: 5W

Príležitosti: Domov, Cestovné, Školské, Kancelárske

Položka Veľkosť: 10.9*29.3 cm / 4.29*11.53 palec

Veľkosť balenia: 11*11*30 cm / 4.33*4.33*11.81 palec

Hmotnosť balenia: 600 g / 1.32 lb

Zoznam Balíkov:

1 * Misting Ventilátor

1 * USB Kábel

1 * 2 KS Bavlnené Tampóny

1 * Užívateľská Príručka

Digitálny Coolegoo Služby šablóny

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty