ZBRUSU NOVÝ 380mm 15inch 350 mm 14inch Klasické Športové Drevené Zŕn Striebra Kartáčovaný Hovoril Volant

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: brúsny kotúč dreva, volant strom, nardi drift volant, 380mm, riadiť koleso, fsd, klasické chevy volanty, klasická horúca koliesko, 380mm volant, špice hmotnosť.

    €79.71
  • Položka Hmotnosť: 1.5
  • Umiestnenie na Vozidle: Predné
  • Položka Šírka: 39
  • Výrobca Katalógové Číslo: S0539053CUR001PM
  • Druh Materiálu: ľahké hliníkové špice a leštené drevo
  • Špeciálne Funkcie: Neuplatňuje Sa
  • Položka Výška: 6
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Položka Dĺžka: 39

Poznámky: Naše ceny už zahŕňajú náklady na dopravu!Pred platby, prosím potvrdiť, či je tento produkt je vhodný pre vaše auto, alebo sklad, tak nie je spôsobiť zbytočné problémy.KINFCHER zamerať sa na vývoj poistného aftermarket auto diely, ktoré spĺňajú alebo prekračujú OE štandardy kvality.Všetky KINGCHER časti sú pokryté pútavé záruka a dá vaše vozidlo dobrú ochranu s prispôsobeného-upgrade vzhľad!Popis Produktu: 1. 100% zbrusu nový, vysoko kvalitné, výrobca dodávať priamo. 2. Vynikajúci materiál, odolný, vodotesný a quakeproof. 3. Jednoduchá inštalácia. 4. Najlepšie po-predajný servis.

Rám je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka a vysoko kvalitného dreva

Balík Obsahuje:

1 X Drevený Volant

Všetky Potrebné Hardvérové

Vozidlo Obutie:

Všeobecne zapadá do akéhokoľvek Štandardného 6-Skrutka Racing Hub Adaptéry (e.g.Nardi, Osobné, Momo, Sparco,a viac)

inštalácia:

Profesionálna Inštalácia je Veľmi Odporúčané

Montážny Návod NIE je v cene

Položka Obrázky

BALÍK Každý výrobok má samostatné balenie.Vo vnútri plastového vaku, mimo kartónovej krabici, kvalitné obaly robí tovaru bezpečnejšie PLATBY Akceptujeme platby cez PayPal, bezpečný a rýchly spôsob.Prosím informujte nás, fyzická adresa, nemáme loď PO Box.Zabezpečíme prepravy do vašej eBay adresu, ak sa líši od vášho Paypal adresu.NAINŠTALOVANÉ SLUŽBY Poskytneme vám stanovených pokynov, akonáhle si kúpite akýkoľvek typ produktu z našej spoločnosti s cieľom odstrániť to, čo sa obávajú.Všetky výrobky sú úplne nové a vzťahuje sa Záruka výrobcu.VYUČOVACIE METÓDY 1. Máme loď na celom svete. 2. Položky sú dodávané z Číny,Rýchle lodnej dopravy v kontinentálnych 48 štátov prostredníctvom UPS Zem, alebo Fedex Zemi.Väčšina objednávky sú odoslané do 1 pracovného dňa.Niektoré objednávky bude vyžadovať viac ako 1 deň, ktoré budú špecifikované v priebehu pozrite sa.Všetky medzinárodné zákazníci sú zodpovední za vlastné clo a poplatok za sprostredkovanie.RECENZIE 1. Vaša odozva je podpora pre nás, a to nám môže pomôcť zlepšiť.Pozitívne je vždy očakáva, prosím, dajte nám vedieť dôvod, pred odchodom záporná spätná väzba, a my sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy tak, že budete spokojní. 2.Z nejakého dôvodu, ak nie ste spokojní s transakciou, prosím, komunikovať s nami on-line 3. Ak nie ste odpovedali na čas online, prosím nechajte nám správu z manažér predaja alebo e-mailu nám, radi vám odpovedať čo najskôr.

Walterivers2020-08-25
"멋지다 하지만 비싸다 포장 완벽 미라를 만들어보냈다"

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty