Glikozsuz Písomné Špáradlo Tortu Ornament 12 Kus

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: cestoviny nástroj, špagety, rezance stlačte, noodl, vlasy cestoviny, cestoviny tvar, stroj, aby cestoviny, cestoviny valček, fréza cestoviny, maker cestoviny.

    €1.59
  • Názov Značky: cestoviny cumhuriyeti

Nepriehľadné fólie, samolepky, potiahnuté alebo papierové štítky v porovnaní, je vyrobená z robustných.Preto, kürdanınızı kvality spôsobom, ak chcete, aby sa viac dlhú dobu trvajúce nepriehľadné fólie značky bude správnou voľbou.Neexistuje možnosť trhať ručne a vody, je veľmi trvanlivý.

Strana a uistite sa prosím, dodáva eleganciu.

Multi-účel, môže použiť v rôznych prezentácie a ornament.Turecké Jedlo Codex s Potravinami Materiál a ako nariadenie Materiálov, izmir Ataturk Priemyselné Bölgesi'ndeki vyrobené v našom zariadení Tortu Republiky strana kürdanları, dať vaše deti a vaši priatelia môžete ponúkajú vám pokoj, kvalitné výrobky.

Kvalitu našich výrobkov a výrobných ortamımız, pravidelne úradníci Ministerstva Poľnohospodárstva a lesníctva je pod kontrolou.

Ponúkame na naše deti v týchto produktov, s cieľom udržať najvyššiu úroveň bezpečnosti potravín, potravinárskych a chemických inžinierov a ponuku, biyologlar a kimyagerlerden technický tím kvalita-orientovanej.

Uvedené E NTEGRA

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty