Kovový Klip Karabína Otočný Spustenie Psa Pracky Zliatiny Kovov KeyRing KeyHooks poistný Krúžok DIY Plavidlá Lobster Spona

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: oceľová karabína trojuholník, iwc pracky spona, trojuholník karabína camping, spona hodinky, krúžok na kľúče titanium, taška otočný, 22 mm spona, háčik spúšť, pes suppli, protézy držiak.

    €2.57 €4.93
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Funkcie:

1. Obsah: výrobok obsahuje 60 ks rotačných jar spona, D-krúžok a tri-slip krúžok štýl háčiky.Veľmi vhodné na šitie položky, ako sú kabelky, peňaženky a remesiel.

2. Materiál: Tieto batožiny príslušenstvo sú vyrobené z kovovej zliatiny, bezolovnaté, bezpečné a odolné.Pomocou skvelého vyhotovením, obojstranné galvanické pokovovanie, nie je jednoduché zmiznúť.

3. Mnohé aplikácie: vhodné pre rotačné bezpečnostné uzávery na kabelky, keychains a obojky.D-krúžky sú vhodné na výrobu bezpečnostných pásov, oblečenie a batožiny pásy.Posuvné prackou možno upraviť dĺžku pásu a popruhu.

Popis:

Tento produkt je háčik nastaviť, vrátane tri štýly háčiky, vhodné na rôzne príležitosti, pohodlné a praktické.

Špecifikácie:

Materiál: zliatiny zinku

Veľkosť: 10 mm

Farba: strieborná

Rally: 22 kg

Rozsah použitia: lana, lano, dar, krúžok na kľúče, hračky, diaľkové ovládanie,

Hardvér príslušenstvo

Množstvo: 60pcs

Typ: hák, keychain

Package Zahrnuté:

60pcs * KeyHooks

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty