3D Tlačiarne Vlákien 10 Metrov, 20 farieb, 3D Tlač Pero Plastových Závitov Drôtu 1.75 mm Tlačiarne, Spotrebný materiál 3D Pero Vlákna CHKO

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: 3d trucker, esun dreva chko, palivomer auta, chko alebo, 1 kg vlákna chko, pla, drevené chko sunlu, d10 3d pero, vlákna chko, tpu.

    €0.34 €0.43
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 10 meters
  • Materiál: pla
  • Názov Značky: ACEHE
  • Formulár: Pevné
  • Číslo Modelu: Tlač náplň

Funkcie:

1. Premium materiál: vyrobené z environmentálneho pp penové materiály na zaistenie bezpečnosti, najmä pre dlhodobé nosenie.

2. Pohodlné na nosenie: super mäkkou penou pre maximálne pohodlie, mäkký povrch a pomalé oživenie umožňuje ucho č paining.

3. Exkluzívne na zníženie hluku: príslušné tlmia hluk pre ochranu sluchu, shut out rozptýlenie, keď spí a koncentrácie pomoci pri štúdiu.

4. Prenosné cestovné puzdro: hygienické a praktické málo prípade pre chrániče sluchu' skladovanie.Udržať zátkové chrániče sluchu čisté a upratané.

5. Viacnásobné použitie: odporúčané aplikácie zahŕňajú štúdium, spanie, fotografovanie, lietanie, koncerty, športové podujatia, a všetky hlučnom prostredí.

Funkcie:

1. Ochrana: faceCare ochranná maska je určená na ochranu proti kašeľ, kýchanie a postriekaniu; Náš štít na tvár úplne zatvorí okolo citlivých oblastiach, ako sú ústa a nos, tak kvapalín a kvapôčky nemajú šancu uniknúť.

2. Komfort: Efektívna nos a ústa ochrany s pôsobivé pohodlie!Jemne odpočíva ucho chrámy a mäkké nosepiece vložiť zabezpečiť dostatočné pohodlie aj pri nosení masky celý deň.

3. Žiadne škrabance: špeciálny umývateľný anti-fog, anti-kondenzačná a anti-scratch povlak vždy zaručuje jasné viditeľnosť; Dýchať úplne voľne, bez plastová maska stáva hmle.

4. Stabilný: Na faceCare ochranu tváre, vyrobené z vysoko kvalitného polykarbonátu, je silný nos a ústa ochrany, ktoré si môžete ľahko umyť vodou a dezinfekčným prostriedkom.

5. Univerzálny: FaceCare je možné dokonale kombinovať s nosením okuliarov a sluchadla, to je tiež umývateľný, používanie zbraní masky umožňuje zaradiť ho a vezmite ho veľmi rýchlo, je dodávané s 3 ďalšie farebné a štýlové zátvorkách.

Popis:

Táto maska je pohodlné na nosenie, neblokuje výrazy tváre, a je veľmi vhodný pre blokovanie kvapôčky a prachu.

Špecifikácie:

Štýl: hlava-montáž

Funkcia: Anti-splash

Materiál: pc

Hmotnosť: 87g

Package Zahrnuté:

1*maska kryt

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty