Nočné Svetlo, kontrolka Snehu Projekčnej lampy Stolové Lampy Ocean Sky 3D Lampa Smart 2020 Nové Nočné Osvetlenie Farebné Svetlo Projektora

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: jedlé snehu, otec snehu, blato a sneh, bruder snehu, články snehu, bole snehu, francúzsko snehu, boa snehu, podpora snehu, sneh kia.

    €25.19 €41.99
  • Balenie: Č Darčekovej Krabičke
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Premietacie Lampy
  • Typ Veľkoobchod: Áno(>50 Ks)
  • Súbor Typ: Áno
  • Názov Značky: závetov

Funkcie:

1. Vplyv má veľa snehu a automaticky presúvajú snehové vločky, a tento efekt má snehové vločky padajúce z nočnej oblohe.Ideálne pre vytvorenie jedinečnej a rozprávka sa zobrazí pre vaše záhrada, terasa, trávnik, party, svadba, sviatok, Vianoce, Nový Rok a Halloween.Široký projekčný rozsah: až 33 stôp premietacie vzdialenosť snehové vločky-vyzdobiť celý dom, záhradu, alebo na záhrade.Dlhá noc!

2. Nepremokavé dekoratívne osvetlenie: vodotesný (IP65).To bude fungovať normálne na daždivé alebo zasnežené dni.Pracovná teplota (14℉-122℉) je veľmi vhodný pre celoročné použitie.

3. Vnútorné a vonkajšie použitie: Pomocou dlho zhromaždenia, môžete vložiť biele snehové vločky, Vianočné svetlo projektora na zemi.Pomocou okrúhly stojan základne, môžete ju umiestniť na pevnú zem, alebo tabuľky.S pomocou 300° nastaviteľné projektor hlavy, svetlo môže byť ľahko zamerané na mieste sa zdobená.

4. Bezpečné a spoľahlivé-UL bezpečnosti certifikované produkty pre nízke napätie.Projekčnej lampy má množstvo okolitého svetla, farby posilniť slávnostnú atmosféru.

5. Karta vzor môže byť premietané na stenu, podlahu alebo iným spôsobom.Projekčnej lampy môžu byť použité v záhrade, alebo vnútornom prostredí a môžu byť použité v rôznych prostrediach.

Špecifikácie

LED: biela

Prevádzkový režim: automatické

Shell materiál: inžinierske plastu ABS, PC

Farba: Čierna

Špecifikácie: American predpisov, Európske právne predpisy, British predpisov

Rozmery: 127.5 nm*174mm*90 mm

Hmotnosť: 0.6 KG

Výkon vodotesný hodnotenie: IP44

Lampa telo vodotesný hodnotenie: IP65

Napájanie: 14V 0,5 A (AC110-240V, 50/6012)

Napájací kábel: 5 m plochý drôt 24 rozchod line

Diaľkové ovládanie: RF

Použitie rozsah: vnútorné, vonkajšie, party, PATY, Vianočné dekorácie, záhradné dekorácie

Balenie Obsahuje:

1*projekčnej lampy

1*Výkon

1*Zem plug

1*lokalita

1*podporný rám

1*diaľkové ovládanie

2*skrutka

1 manuál

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty