5D DIY Diamond Maľovanie Crystal Princess Cross Stitch Mozaiky Plné Kolo Nedokončené Diamond Výšivky Mačka Ikonu Dekor Maľovanie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: mačka výšivky, diamand maľovanie komplet, prípade pero, diamant farby, diamond výšivky mačiatko, foamiran, liečebný ústav diamant farby, diamond maľovanie skupiny, diamond mozaiky farba, mačka diamant farby.

    €4.56 €8.30
  • Funkcia: domáce dekorácie
  • Formulár: Trojrozmerný
  • Diamond Tvar: KOLO
  • Názov Značky: MATRESHKA
  • Súbor Typ: Diamond Maľovanie Cross Stitch
  • Názov: Diamond Výšivky
  • Štýl: Európa
  • Plátno Metóda Balenia: Zrolovaná
  • Vonkajšie Balenie: Farebné Políčko
  • balenie: taška alebo box
  • Vzor Typ: PORTRÉT
  • Cross stitch textílie, ct počet: 11 CT
  • Použitie: Domácnosti Essentials/Dekorácie
  • Rám: No
  • Diamond Typ: Plný & Námestie diamond maľovanie
  • Vložením Oblasti: Plná
  • Materiál: Živica
  • Meterial: Živica
  • Textílie Typ: Plátno
  • Nástroje Typu: Nástroj Sady
  • Počet Farieb: 30-45

Tolerancie: Vzhľadom na to je remeslá výrobok, nie je prípustné odchýlky, 1-3 cm v rozmery plátna. 01/ Round-Diamond vybrali Sme šetrné k životnému prostrediu živice materiálov, výroby v accordancewith DMC medzinárodná štandardná farba karta, diamanty za celkom 447 druhov, môžete presne zobraziť obraz filtrovanie farebný vzor, bližšie k pôvodnej účinok,a námestí diamantov je farebné, trojrozmerné lesk, oddiel jasné, vynikajúcu štruktúru.Ochrana životného prostredia živice navŕtame s 2.8 mm (oddiel 13) .Expresívne platnosti obrázok je vynikajúca, viac realistické trojrozmerné pocit silnejší. 02 / Výhodu diamond Naše živice diamanty s brilantné farby, 447 farby, a používať šetrné k životnému prostrediu živice materiál, notoxic a bez chuti konzervovaných na dlhý čas, Nie je ľahké fade, zabezpečiť obrázok aestheticism a realistické. 03/ Kvalitné Plátno základné materiály sú vyrobené z HD voskované plátno a farby, každý zodpovedajúce farby bloksú zastúpené list, Post v vŕtanie môže byť vybraný z zodpovedajúce vŕtať farbu a list.Názov produktu: rubikova Kocka Diamond Výšivky / Diamond Mozaiky / Diamond Paintig.

Použitie: Home / Hotel / Office / Svadobné Deocration / Luxusný Darček.

Veľkosť Obrázka: Podľa možností (Väčšia veľkosť, bohatším výsledok.)

O Diamanty: 100% Full Okrúhle Diamanty.

Rám: Rám NIE sú zahrnuté.

Balenie: Darčeková krabička Balenie a Bublina Taška Balenie.

Prispôsobiť Obrázok: Môžeme urobiť vlastný produkt pre ľubovoľný obrázok.v každej veľkosti.bascially.Čím väčšia je veľkosť, tým lepší účinok!Prosím, pošlite svoju fotografiu k nám, budeme sa účinok obrázok pre vás v čase.

Upozornenie: diamant obraz je bez rámu, a to NIE je čistý obraz, budete musieť dokončiť sami.Veľkosť špecifikácie uvedené vyššie, je pre veľkosť obrázka, plátno veľkosť by byť pridané o 5 cm.

Plátno nie je ľahké byť poškodený, efektívne vody-dôkaz a hydroizolačné, luxus, kvalita, odolné. 04/ Strong priľnavosť používame špeciálny olej lepidla držať, držať sily s diamantmi viac pevne. 01. Skontrolujte živice diamanty, farebné a príslušný kód farby, zabezpečiť, aby všetky diamanty kód sú kompletné.

02. Otvoriť malú časť lepiacu pásku, dávajte pozor, aby prach von.Vyplňte lepidlo s perom.

03. Vyberte znak (symbol), nájsť zodpovedajúce diamanty a vložte ho do dierované dosky.

04. Pomocou pinzety alebo pero vyzdvihnúť zodpovedajúce diamond jemne, potom ju na zodpovedajúcom mieste vzoru číslo.

05. Spoločný by mali byť utláčaní a upratané, mať žiadne trhliny.Môžete dať knihu na prednej strane diamond kreslenie, s rukami tlačí na knihy. 01 / Žiarivé Tento diamanty maľoval lom silné diamanty, silné priestorové zmysel, jasne žiariace, okamžite oživiť svoj domov. 02/ Jednoduché a ľahko naučiť plátne len diamantová vŕtačka vložiť do príslušného číselného miesto, môžu byť jednoduché a ľahko naučiť, jednoduché použitie, stačí, aby vám jednoduchý. 03 / šťastnú Rodinu Čas Vykladaným diamantmi maľovanie môže byť mnoho ľudí, kreatívne, zábavné, nechať deti s tvorbou, rozvíjať inteligenciu a zvýšiť pocit, a zvýšiť pocit chlidren.Veľkosť ≤ 30x40cm Bublina Taška Veľkosť Balenia > 30x40cm Darčeková krabička Balenie 1) Normálne, budeme loď sa položky k vám do 48 hodín, akonáhle sa dostaneme informácie o platbe.V záujme vďaka za vaše objednávky, budeme pravidelne posielať pekný darček pre všetkých našich zákazníkov. 2) Ponúkame tri spôsoby dopravy v celkom.sú EMS,DHL a Čína Príspevok Air Mail .Budeme posielať pozemky na vás, ako vaše požadované zásielka znamená.Je zadarmo doprava takmer v celom svete Čína Príspevok Air Mail.

3) Dodacia Lehota:

A).okolo 4-10 pracovných dní spoločnosťou UPS//Fedex

B).okolo 6 až 15 pracovných dní od EMS

C).okolo 20-40 pracovných dní v číne post vzduchu letecky,ruskej krajine zvyčajne potrebujú viac dní

D).Používame Fedex/EMS /CPAM podľa svojej polohy, a budete získať sledovacie číslo do 1-3 pracovných dní od doručenia.

E).Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

F) v prípade, Ak vaša objednávka viac ako 8 položiek, Môžete získať Rýchlo, ZADARMO EMS alebo DHL ako transportaion spôsoby nižšie krajín!Sme internetový obchod, váš názor je veľmi cenná pre nás.Keď sa dostanete položky, môžete zistiť všetko o to starostlivo.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty