Keramické fialová hliny mních ručné white lotus späť prietok kadidlo horák domov deco

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: mravec kadidlo držiteľ, mních lotus kadidlo horák, misa lotus kadidlo horák, kadidlo držiteľ skul, vysoký kadidlo držiteľ, biela medi kadidlo horák, koi kadidlo držiteľ, golden lotus kadidlo horák, mini lotus kadidlo horák, kadidlo držiak na stojan.

    €18.76
  • Použitie: Vôňa, Odstránenie/Pripojený Priamo Na Bubon
  • Druh: Kadidlo Horák
  • Oblasti aplikácie: Budhistický Chrám
  • Materiál: Keramické
  • Klasifikácia: Kadidlo Základ
  • Výroba: Aromaterapia Doska

Ako sa spätnou kadidlo práce?

Na svetlo spätnou kadidlo, podržte lit zápas alebo zapaľovač ohňa na potiahnuté konci kadidlo na desať sekúnd ro viac, Potom odstráňte plameň, kadidlo a všeobecne uhasiť na jeho vlastné, a začne sa pomaly horieť, ale ak je contines na plameň, môžete jednoducho vyhodiť ju von a malo by sa pristúpiť k tlieť,Miesto kadidlo kužeľ na hornej, ak otvoru a uistite sa, že otvor v spodnej časti kadidlo kužeľ zarovnaná s otvorom na horák.

FAQ

O Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné.Budeme stačí odoslať tovar vám, podľa adresu, ktorú napísal v www.sunami.sk.Ak chceš zmenu, prosím zanechať správu pri zadaní objednávky.

O preprave:

1): Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.pošleme položky v 4-7days raz platby je úplne overený. 2):nemôžeme zaručiť, dodacia lehota ako rozdiel v colných zúčtovania v rôznych krajinách, ktoré môžu ovplyvniť váš produkt je kontrolované.

O veľkosti:

Rozmery sú merané ručne vyrobené,.to môže byť chyba.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca na meranie.zistil som, veľkosť produkty, ktoré nie sú vhodné pre vás ,prosím, dajte mi vedieť.

O Farbách:

Rozdiel vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.

O spätnej väzby:

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás.prosím, dajte nám 5 hviezdičiek ak ste sa uspokojiť s našimi službami.Ponúkame skvelé položky a dobrá služba celú cestu.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.sunami.sk.Verím, že komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém.

Odpoveď: Odpoveď na otázku vyššie.

Umenie, Vkus, Aby

Čína, ako vlasti čaju, priekopníkov sveta na pestovanie, výrobu a pitnej to.Táto kniha prináša rôzne druhy Čínsky čaj, zhodnotenie, čajové súpravy, ktoré vyhovovali oboch rafinované a obľúbené chute, obchod s čajom, doma aj v zahraničí, Čínskych čajových obradov a vzťah medzi čaj a literati a kultúry.Rôzne čaj by mal mať rôzne teaware.Sme sa zamerať na teaware dizajn , teaware tvorby služby našich zákazníkov, máme viac ako značka obchod v Číne.

navrhujeme teaware založené na umenie, dať svoj chutný čaj, vytvorenie vysokého stupňa prdcuts

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty