10 Balenia Bonsai Školenia Hrnce s Táckou Plastové Bonsai Rastliny Gg Kotlíku na Záhrade, na Dvore Obývacia Izba Balkón 16.5X12cm

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: krídla nissan ikonu, smartphone htc 10, smartphone jammer, reproduktor m200mkiii, smartphone chrbty, smartphone m20pro, koliesko ps4 logitec, pee chlapec f čaj hrniec, smartphone mini25.

    €12.24 €21.11
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Škôlky Hrnce
  • Číslo Modelu: Bonsai Školenia Hrnce

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

MALÝ HRNIEC -- Bank: dĺžka 16,5 cm, šírka 12 cm; zásobník: dĺžka 13,5 cm, šírka: 9.5 cm, vrátane kvetináč a zásobník.Na bonsai školenia hrniec je vhodný pre malých zariadení, ako sú succulents, kaktus, malé bonsai rastlín, atď.

Rastlina hrniec je vyrobený z plastu, ktorý je odolný, eco-priateľský a môžete ho využiť na niekoľko sezón.Pripojený zásobník môžete ukladať vody odvádzané z hrnca, aby sa vaše oblasť v čistote.

JEDINEČNÝ DIZAJN SPODNEJ -- Postavený v malých oka otvory, hrniec s vyvýšenými hrniec nohy, poskytuje správne prúdenie vzduchu a odtok vody, podpora vaše rastliny rastu.

ŠIROKO POUŽÍVANÝ - Tieto bonsai školenia hrnce sú široko používané v parapete, terasa, záhrada, veranda alebo iné vnútorné vonkajšie príležitosti.Sú ideálne pre miniatúrne rastliny, bonsai stromov v odbornej prípravy, succulents, kaktus alebo iných malých prevádzok.

Jednoduché uskladnenie.Môžete sa umiestniť ho na vašej kancelárii, knižnici, jedálenský stôl, balkón, záhrada.

Farba:Ako je znázornené(Imitácia Fialová pieskovej farby)

Materiál:plast

Veľkosť:

Kvetináčov: 16.5x12x6cm

zásobník: 13.5x9.5x1cm

Obsah Balenia:

10 x Bonsai Školenia Hrnce

10 x Vaničky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty