Nafukovacie Vianočné Snehuliak Roztomilý Osvetlené Santa Claus Bábika Nastaviť Nafukovacie Vzduchu Model Svietidlo Osvetlenie, Dekorácie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: vzduch hrad, rekreácia v prírode, vonkajšie santa claus, vianočný dekor snehuliak, santa clau, chladič snehuliak, vianočné nafukovacie santa, santa claus snehuliak, snehuliak hračka, dekor snehuliak.

    €23.80 €34.00
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: waasoscon
  • Dropshopping: Podpora
  • Príležitosti: Čínsky Nový Rok
  • Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: Vianočné snehuliak
  • Druh: snehuliak bábiky
  • Vzor: Kreslený Obrázok

Odrážky:

1、Rýchle Inflácie: tieto Vianoce nafukovacie snehuliak môže byť vyhodený v priebehu niekoľkých sekúnd.Pretože to je veľmi veľký, prosím, aby stála pri fúka.Tento ventilátor je navrhnutý s daždi kryt na zabránenie vody od vstupu.

2、Roztomilý Dizajn a LED Svetlá: obrovské nafukovacie Santa Claus prichádza s roztomilý darček taška.Vstavaný jasné LED svetlá prinesie vašim deťom sladký Vianočný sen.

3、Ľahký a Odolný: Vyrobené z nepremokavého polyesteru fabric s jemným švom.

4、Jednoduchá Inštalácia: námestie box je dobre zabalený, ľahko skladovať a šetriť miesto. 2 laná a 4 zemi nechty môžu mať nafukovacie a stabilný, a byť volený vo vašej Vianočné dvore.

5、Vnútorné a Vonkajšie Dekorácie: Vianočný darček pre deti.Slávnostné Vianočné bábika je vhodné pre každú príležitosť.

Špecifikácie:

Názov: Nafukovacie Vianočné Snehuliak

Materiál: polyester tkaniny

Veľkosť: približne 1,5 m/59.06 vo výške

Balenie Zoznam:

Nafukovacie Bábiky*1

Fréza*1

Transformátor*1

Rotujúce Svietidla*1

LED Svetlo*4

Zem plug*4

Ťahať Lano*2

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty