Upravené auto, interiér 2018 cx3 centrálne ovládanie zásuvky dekoratívne rám vody prenos uhlíkových vlákien ABS špeciálne patch

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: vojenské kanady, cx3 mazda nálepky, deus vult patch, vlajka kanada patch, kanadský vojenský, mazda cx5, medaila patch, kanada, cx3 led, mačka ufo.

    €35.04
  • Materiál: Karbónová
  • Umiestnenie Nálepky: zásuvky
  • Motor: 2.0 L L4 prirodzeným nasávaním vzduchu (PLYNU)
  • Robiť: MAZDA
  • Vhodná pre všetky modely: Áno
  • Model: CX-3 (I Sport, Sport Utility 4-Dvere,) [2018-2019]
  • Krajina: kanada
  • Názov Značky: MAULOA

Prosím, Láskavo Uvedomte Si, Že: 1. Všetky naše kvality výrobku, sme všetky položky sú skutočné, streľba; Na technológie, displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, môže byť mierna odchýlka jav, Prosím, ak chcete prijímať druh prednosť. 2. Sme len poplatok položka cenu a prepravné náklady , nie vrátane dane a iné poplatky. 3. Prosím, nezabúdajte na kontrolu balík pri registrácii balík, radi podpísať package ak ste našli na škodu.kúpili sme poistení pre každý balík a môžeme žiadať o náhradu škody.Tak pls láskavo fotografovať a udržať dôkazy.Odporúčame vám urobiť installtion v miestnej workshop, to je profesionálne zručnosti a carefulness potrebné. 4. Prosím, uistite sa, že váš model auta, a položky, ktoré potrebujete, my vám pošleme položky, čo chcete.Ak potrebujete vrátiť dobré, pretože zle nákup, kupujúci by mal platiť prepravné náklady a uistite sa, že balík je dobré!Vďaka! 5. Väčšina cene je doprava zdarma do EMS, prosím, láskavo pochopiť, ak vzdialenej krajiny a adresu príčina nie je dosť prepravné náklady, budeme vás kontaktovať, ak chcete pridať lodné náklady.Vďaka!O Daň: Dovozného cla,daní a poplatkov, ako sú kupujúceho zodpovednosti.Naša cena len položky, vrátane cenu a prepravné náklady.O spätnú Väzbu: Keď ste spokojný s našim výrobkom a službám, prosím, zanechajte nám 5 star spätnú väzbu,tiež sme sa vám dať 5 hviezd.Ak akýkoľvek problém, ihneď nás kontaktujte , nás kontaktujte pomocou tlačidla "Kontaktovať Predávajúceho".Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém za vás.Ďakujem.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty