Horský Bicykel Cestný Bicykel Bicykel Handcuff Typu Hub, Pracka Ukladacie Zariadenie Prenosové Linky Trubice Brzdové Hadice S Prackou Plastové

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: vw sharan 2002 kábel, smartphone podsvietenie, teplomer exoterra, teplomer sauna 80, smartphone brazílsky, smartphone 75 256 gb, vw seat arosa prepínač, wingle 5 bočné zrkadlo, krídla bicykel 26 sks.

    €0.46 €0.65
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: TY490202
  • Materiál: plastové
  • Celková Dĺžka: 19.4 mm
  • hmotnosť: 0.39 g/piece

Funkcie:

1. Produkt je vyrobený z plastového materiálu, s hladkým povrchom, malé rozmery, nízka hmotnosť, spoľahlivé kvalitné a trvanlivé.

2. Produkt prijme putách dizajn a stred vzdialenosti medzi dvoma otvormi je 10.7 mm, čo je výhodné pre stanovenie a skladovanie.

3. Výrobok je v súlade ukladacie zariadenie, vhodné pre horské bicykle, cestné bicykle a ostatné bicykle, a môžete uložiť rôzne linky bicyklov.

Popis:

Tento produkt je požičovňa hub pracky organizátor, s handcuff-ako dizajn, čo je výhodné opraviť a obchod, a je viac vhodné pre jazdu na koňoch.

Špecifikácie:

Materiál: plast

Celková dĺžka: 19.4 mm

Farba: čierna, červená (voliteľné)

Váha: 0.39 g/kus

Package Zahrnuté:

10 ks/set* Kolektor

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty