Stojan monitora Podstavec s USB3.0 Hub Podporu Prenos Dát a Nabíjanie Ocele Stôl Organizátor pre Notebook Výpočet/MacBook-VAYDEER

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: stôl stojan monitora, monitor polica, stojan monitora, tv stojan monitora, stôl stojan monitora kaloc, arm stojan tabletu, monitor portabl, stojan monitora drevené, rozbočovač usb, stolný stojan monitora.

    €67.25 €75.56
  • Číslo Modelu: VZG8032
  • Aplikácia Notebook Veľkosť: >20"
  • Názov Značky: MC
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: Áno

Stojan monitora Podstavec s USB3.0 Hub Podporu Prenos Dát a Nabíjanie Ocele Stôl Organizátor pre Prenosný Počítač 【Bezdrôtové Nabíjanie Kompatibilného] vyzýva stojan monitora podstavec sa zaoberá s bezdrôtovú nabíjačku, môžete jednoducho povedané váš iPhone alebo akéhokoľvek iného certifikované telefón na nabíjaciu podložku, nabíjanie sa spustí automaticky v priebehu niekoľkých sekúnd.Viac bojujú s káblami.

【USB3.0 HUB s 3xUSB2.0 Porty] vyzýva Tento výkonný monitor podstavec rozšíri pripojenie vášho PC alebo typ-c-iba prenosný počítač ako Macbook alebo Matebook.Môžete pripojiť viac zariadení, ako napríklad klávesnice, myši a HDD v rovnakom čase na tento monitor podstavec.Obe nabíjanie a prenos dát sú k dispozícii.

【Ergonomický Dizajn] vyzýva S týmto stojan monitora podstavec monitora, budú zrušené k správnej výšky tak, aby vaša hlava bude mať ergonomická poloha, ktorá uvoľní tlak na krk a oči. 【Odolné a Pevné] vyzýva Vyrobený z vysoko kvalitnej pozinkovanej ocele,tento monitor podstavec je schopné udržať monitory až 27 cm a 66 kg.To môže slúžiť tak dlho, ako je to možné. 【Stôl Organizátor] vyzýva Vďaka zdvihol design,tento stojan monitora podstavec vytvorí dodatočný priestor na ukladanie dát na vašom stole.Môžete umiestniť klávesnice a myši alebo iné veci pod monitor podstavec na usporiadanie pracovnej plochy úhľadne.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty