Nohy Práčky, Pedikúra Nôh Súbor,Najlepšie na Popraskané Nohy, Odumreté Mozoľov, Č-Cut Nohy Práčky s Držiteľa

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: brat nohy, crf250r nohy, tmax530 nohy, i40, basketbal oka, ortézy nohy, dole nohy, basketbal kuchyňa, zumaba, plátno odplyní.

    €7.20 €9.72
  • Názov: Nohy Súbor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

1.Č-Cut Nohy Práčky s Držiteľa, Obojstranné Mozoľov Remover pre Nohy, Pedikúra Nôh Súbor Mozoľov Odstraňovač s Ergonomická Rukoväť, Najlepšie Nohy Práčky Najbezpečnejšie Nohy Škrabka na Mŕtvu Pokožku, Ľahko ovládateľný/Obchod

2.Zjednodušujúce riešenie pre suché, drsné, calloused nohy.Zabraňuje poškodeniu kože a dať svoje mäkké a zdravie nohy.

3.Veľké napriek tomu ľahký dizajn umožňuje odstránenie odumretých kožných rýchlo a bez námahy.To môže byť tiež použitý na iné suchú pokožku oblastiach, ako sú lakte a kolená.

4.Obojstranný Nohy Súbor,na Jednej strane s veľkou zdvihol body je ideálny pre odstránenie tvrdých mozoľov a odumreté kožné, druhá strana s hustou vypuklé miesta je vhodná pre denné foot masáž.

5.Našich mozoľov remover pre nohy vyrobené z vysoko kvalitného a hypoalergénne materiálov, má non-cutting dokončovacie, odolné a ľahko čistí.

veľkosť:16.6 x 5 cm

Materiál:ABS+nehrdzavejúcej ocele

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 x nohy súbor

1 x stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty