1 Nastavte Nôž Pre Veľké Veľkosti Ručné Náradie Mn. Ocele 65 Čepeľ Znížiť Rozsah 6-64mm Plastové Potrubie Pvc Nožnice

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: nožnicový trubice, rúry ppr, nožnice na mieru, posuvné nôž, ppr, holenie nôž, nožnicový, tube cutter, mezzaluna zakrivený nôž, rúry nožnicový.

    €6.15 €6.48
  • Miesto Pôvodu:
  • DIY Dodávky: Inštalatérske práce
  • Čepeľ Materiál:
  • Cut rozsah:
  • Rukoväť Materiál: Zliatiny hliníka
  • Názov:
  • Typ:
  • N. W: 0,55 kg
  • Aplikácia:
  • Číslo Modelu: JH-63B
  • Zvláštny Druh: Vľavo Rúk Nožnice
  • Skladacia: Áno
  • Obyčajný Druh: pvc Rúry Nožnice
  • Materiál Telesa:
  • Názov Značky: JIANHUA
  • Tvar: Zahnutá Čepeľ
  • Materiál: ZLIATINY
  • Package:
  • Farba:

štart

en1 Nastaviť Nôž Pre Veľké Veľkosti Ručné Náradie Mn.Ocele 65 Čepeľ Znížiť Rozsah 6-64mm Plastové Rúry Nožnice Pvc V Chinad 1 Sada Nožov Pre Veľké Veľkosti Ručné Náradie Mn.Ocele 65 Čepeľ Znížiť Rozsah 6-64mm Plastové Potrubie Pvc Nožnice

Špecifikácie:

1) Mn.oceľová čepeľ 65

2)Zliatiny hliníkové telo

3)Račňový mechanizmus

4)Rúrky dia: až 6-64mm 1/4"-1 1/2"

Výber z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny die-casting, povrch červená plastové prášok striekanie, špecifikácie 14 mm na 64mm, je ideálnym kompozitné rúrky rezací nástroj prvou voľbou.Skrutku, čepele, drôt zuby vďaka špeciálnej tepelnej úprave, rýchle dopredu a ústup dizajn, použitie efektívnejších, ex-výrobnú cenu prvej ponuky peňazí lacnejšie.

Fotografie produktov:

Kvalitné Inštalatér nástroje veľký rozsah rezačky na 50-110 mm trubica Strane ppr Plastové PVC Potrubie Rezačky Na predaj USA$ 23.90 /kus

Doprava zadarmo Automatické Kúrenie, plastové rúry zvárač 75-110mm220V/110V AC 1200W elektro fusion zvárací stroj pre potrubie USA$ 113.00 /set

Veľkosť:16/20/26/32mm Rezanie a Tvarovanie ručné Nástroje výstružníky pre pex-al-pex rúry alebo Plastové potrubie T-KALIBRÁTOR Inštalatérske Náradie USA$ 22.00 /veľa

ks / veľa

O nás:

Typu Podnikania:

Výrobca

Hlavné Produkty:

rúry rezačka,zváranie rúr stroj,tlakové skúšky čerpadla inštalatér, nástroje atď.

Miesto:

Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))

Rok Vzniku:

2003

Rok začať vývozu:

2006

Počet Zamestnancov:

50 - 100 Ľudí

Celkový Ročný Objem Predaja:

USA$5 Miliónov

Hlavné Trhy:

Východná Európa, Južná Amerika, Západná Európa, Stredný Východ, Oceánia

Certifikácie Produktu:

CE,CE,OSVEDČENIE O REGISTRÁCII

Zhuji Mesto Diankou Shenghai Electron Kovov s Továrni v Zhejiang Čína, je výrobný podnik, špecializovaných v potrubí nástroje, rezačky rúr, zváranie potrubí stroje na zváranie na tupo rúr stroje, inštalatérske rúrky a tvarovky, chladiace stroje a iné hareware nástroje s vyspelé výrobné zariadenia a technológie.

Naše výrobky úspešne absolvovali overovanie ISO9001: 2000 systém manažérstva kvality, naše ročné výstupná kapacita radov prvý v domáceho priemyslu, naše výrobky majú obrovský distribúcie na trhu,viac ako 80% naše výrobky sú vyvážané do Ázia, Južná Amerika, Severná Amerika, Európa, Stredný Východ, Oceánia, Afrika a tak ďalej, a sú vzhľadom na vysoké chváli, od našich zákazníkov.

Tu sme úprimne privítať našich priateľov z oboch domov a v zahraničí, aby sa k nám a vytvoriť skvelú budúcnosť!Sme ochotní vstúpiť do obchodného vzťahu s vami na základe rovnosti a vzájomnej výhody!Ak existuje niečo, čo môžeme robiť, aby sme vám pomohli, budeme viac než radi, aby tak urobili.Uisťujeme vás, našich najlepších služieb na všetky časy!Sme predložili na pokračovanie vašu dôveru a podporu!

O image : všetky naše produkty sú pre moje pôvodné fotografie, pretože na rozdiel svetla a každý elektroforézu náter farebný pigment rozdiel spôsobené problém patrí do normálneho stavu, prosím, zákazníkov pochopenie, sme nákup je lacnejšie použiť nožnice, farba je len druhým, zároveň sľubujeme, false na kompenzáciu desať!Ukradnuté obrázok bude vyšetrovať!

Návrat Politiky

. Všetkých našich výrobkov boli označené a balené v dobrom stave.

. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.

. Prosím, majte všetky pôvodné položky nepoškodený v re-predajného podmienkou pre vrátenie tovaru.Spätná zásielka náklady kupujúceho zodpovednosti.

. Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

Prosíme o pochopenie, že nemôžeme kontrolovať tranzitný čas, ktoré sa môžu líšiť,

najmä počas prázdnin obdobia alebo poveternostných podmienok.

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v cene výrobku, ak máte, prosím, svoj vlastný zúčtovania a miestne colné oddelenie.

2. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, uveďte v objednávke, alebo nás kontaktujte.

3. Po prijatí tovaru, prosím, potvrdenie prijatia, akonáhle je to možné, dokončenie transakcie, ďakujem!

Vážime si, že ste nám pozitívnu spätnú väzbu.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty