3ks Ženy, Dievčatá Čierny Akryl Dual Riadok Zuby, Česať Vlasy Obruč 7 mm Šírka hlavový most

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: picot páse s nástrojmi, dieťa hlavu páse s nástrojmi, nepriateľ hlavový most, set detská obuv a hlavový most, detská čelenka držiteľ, mama a ja turban, bendeau, dieťa králik, čelenka ženy, bls zázrak vintage.

    €1.82 €2.37
  • Číslo Modelu: vlasy hoop
  • Materiál: Akryl
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Hairbands
  • Popis: Jednoduché použitie, nízka hmotnosť, vhodné na rovný, lokne a vlnité vlasy
  • Pohlavie: ŽENY
  • Vzor Typ: Pevné
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Funkcie: Pohodlné na nosenie, nie ublížiť vlasovej pokožky
  • Názov Značky: XONEMATHY
  • Štýl: Móda
  • Položka Druh: Pokrývku hlavy

3ks Ženy, Dievčatá Čierny Akryl Dual Riadok Zuby, Česať Vlasy Obruč 7 mm Šírka hlavový most

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Jednoduché použitie, nízka hmotnosť, vhodné na rovný, lokne a vlnité vlasy.Viaceré zuby rukoväť pevne bráni posuvné, majte vlasy off tvár pre prácu alebo zábavu.Udržať č pošmyknutia z vašej hlavy, tiež môže byť použitý ako vlasy hrebeňom.Špeciálny dizajn a jedinečnú štruktúru, vhodné pre všetky vekové kategórie, pekný zápas vaše krásne šaty.Vlasy hoop pomocou ochranu životného prostredia plastové, pohodlné na nosenie, nie na bolieť hlavy.Veľmi krásne a šarm, praktický doplnok pre dámy.Pre príležitostiach: párty, narodeniny, svadby, zábavy, tanca, oslavy, slávnosti, darčekové a iných každodenných činností.Je to dobrý darček pre svojho milenca, rodinu, priateľov a spolupracovníkov.Špecifikácia: Materiál: Akryl Veľkosť: Jedna Veľkosť, Šírka: 12.5 cm(4.92 v) Šírka: 0.7 cm(0.28 v) Farba: Čierna Množstvo: 1 sadu(3ks) Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!Balenie obsahuje: 1 sadu(3ks) x Vlasy Hoop(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

VITAJTE NA TU

· 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 HVIEZD, S dlhými pozitívnu spätnú väzbu a kupujúceho ukázať, Sme tiež radi, ak môžete zdieľať naše položiek na SNS a facebook, dať svoj film na nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám zľavu.

· 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

· Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 7-10 dni, aby sa dospelo.

· Pre pokles lodnej dopravy,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžete sledovať moje parecl?

· Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), alebo kontaktujte nás, ak nájdete traking informácie má problém, ako to ukazuje" zrušené " , budeme kontrolovať ho pre vás čo najskôr.

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

· Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

· Žiadny problém, pls kontaktujte nás, budeme rukoväť pre vás asap, zákazníkov satisfacation je najdôležitejšia vec pre nás, vďaka!

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty