Ručne Plyšové Gnome Bábiky Rodiny Na Valentína Spoveď Darček Strana Domov Dekoračné Bábiky L5

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dekor veľkonočné, gnome plyšové, knižnica ručné, gnome hračka, veľkonočné ozdoby, dekor bábika, dekor terária, gnome škandinávskych, záhradný trpaslík, bábika anonymný.

    €5.58 €11.15
  • Číslo Modelu: bábika
  • Materiál: Iné
  • Príležitosti: Iné
  • Podpora: dropshipping
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor: ŽIADNE

Ručne Plyšové Gnome Bábiky Rodiny Na Valentína Spoveď Darček Strana Domov Dekoračné Bábiky L5 Popis:

Funkcie:

1.Ručne: Táto švédska gnome plyšové je navrhnuté z ruky-cut vlnená plsť, plnené najlepšiu kvalitu polyester plnkou a úplne ručne šité.Je to perfektný zápas pre svoju jedinečnú chuť.

2Outstanding Valentine Dary: Naše valentine trpaslíci je ideálny do veľkosti, tvaru a farby-kombinácie.To by malo zvýšiť intimity pre vás a vašich milovaných ľudí.Rodičia trpaslíci sú o 16 vysoký, prirodzene väčší ako deti, trpaslíci, ktoré sú o 12 vysoký.

3.Vytvára Slávnostná Nálada: Tieto trpaslíci sa pridať farby a vytvoriť slávnostnú náladu pre všetkých šťastný príležitostiach ako sú Veľkonočné, Jarné Strany, Valentína a na Svadbu.

4.Ideálne Domáce Dekorácie: Dať tieto trpaslíci s v tvare Srdca na vaše poličky, stôl, gauč, skrinka alebo jedálenský stôl, atď., a to bude pridať dovolenku kúzlo vášho domova dekorácie.

5.2021 Nový Štýl: Každý mono bábika je drží láska alebo láska obálky, to by bolo slávnostné okrem váš stôl a domáce dekorácie na Deň svätého Valentína, Nové Rokov a iné festivaly.

Veľkosť:

Otec Veľkosť: 5.1x15.8

Mama Veľkosť: 7.5x16.1

Syn Veľkosť: 3.5x12.6

Dcéra Veľkosť: 3.9x13.4

Upozornenie:

Skutočná farba líšiť od snímku, v dôsledku nastavenia počítača.

Prosím, aby odchýlky o 1-3 cm z dôvodu ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1/2 x Bábika

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty