Vysoká Simulácia Kvet Hodvábnej Tkaniny Leaf 7 Vedúci Lekna Lotus Ploche Výzdoba Chrámu Kvet Kvet Kvetinová Záhrada

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: umelé lotus, falošné lotus, Kvet Hlava, float kvet, tv, artifici kvet, dekor kvet, lekna kytice, dekor rybník, rybník nádrž.

    €1.81
  • Proces: Polovica Ruky a Pol Stroj
  • : Handričkou Leaf 7 Vedúci Lekna
  • Druh: Váza na Kvety

"Name": handričkou leaf 7 lekna

[Špecifikácia]: 2 kvety sú asi 10 cm v priemere, 1 bud je o 6.5 vysoká, 2 listy sú asi v priemere, 1 žaba, a 1 malé list je asi v priemere.

[Size]: celková výška je asi 130

[Farba]: Ruža Červená.Ružová, Biela.Sneh Zelená.Champagne

[Hmotnosť]: jeden hmotnosť 6,000 G

(Obrázok je prevzatý v true color bez akejkoľvek liečby)

všetky poklady v obchode sú prijaté v materstve a rovnako ako je to možné.

Pôvodnú farbu, ale vzhľadom na rôzne osobné monitory, je nevyhnutné, že tam je farebný rozdiel, a krásne obočie, ktoré sú citlivé na farbu rozdiel sú starostlivo výstrel ~~ každá kvetina description má zodpovedajúci veľkosti a špecifikácie, prosím, pozrite sa pozorne, je najlepšie sa pripraviť na pravítko a nakresliť ho, aby sa zabránilo zbytočnému nedorozumeniu ~ ~ ~

kupujúci upozornenie:

1.

2. Všetky druhy výrobkov, sú v dostatočných zásob, ale vzhľadom na balenie a iné problémy, sľubujeme dodať tovar do 24 hodín po fotografovanie.

3.

4. Vzhľadom na svetlo, obrázok a produkt, môže byť trochu farebný rozdiel, venujte prosím pozornosť hostí s mimoriadne vysokou farba požiadavky.

Tipy

1. Kvet tyče, umelý kvet, môže byť prispôsobený podľa požiadavky.Dĺžka: Potrebujete krátke: môže byť priamo ohnuté a zdobené; je Potrebné dlho: môžu byť zaočkovaný suché.

Keď si dať kvetinu, môžete zvýšiť výšku tým, že ju v non-transparentné kvet.Transparentné kvet, môže použiť dekorácie, ako sú kamene.

2, umelý kvet balenie, všeobecne plastové tašky zábal kvet hlavu časť, snažte sa zachovať pôvodný tvar.

3. Výroba umelých kvetín je rozdelený do mnohých procesov, ktoré okvetné lístky sú lepkavé a úplne ručne.Ak to podmienky dovoľujú, môže byť stanovená s Taveniny Lepidlo.

4, umelé kvety sú nevyhnutne vylisované a deformovaný počas prepravy, všeobecné kytice môžu byť obnovené po trochu dokončovacie práce; Alebo používať vriacej vody, dymu deformovaný mozaiky a iné materiály sa stávajú mokré a mäkkú, suchú po záhyby zmizne, alebo vyfúkať s sušič na vlasy.

5, umelý kvet čistenie.Vo všeobecnosti použiť sušič na vlasy fúkať povrchu, alebo utrite ju mäkkou špongiou.

3, ☆ ☆ ☆ ☆ Jiangsu, Zhejiang a Shanghai 2000 yuan odporúča vlasy, odhaduje 30~40 juanov box (pozri vybrané položky), podporu vopred poplatok viac vrátenie a menej náhradu škody (s výnimkou platiť, iné zaplatiť pridať peniaze,) sme všeobecne odhadnúť približnú cenu poplatok, špeciálne na balenie ako štandard, ak nie je dostatok úložného oddelenie bude vás kontaktovať, aby tvoria poplatok, prosím, predložiť poradové číslo overenie poplatok po obdržaní tovaru.Ak existuje akékoľvek zostávajúce transfer späť do určených zberných účet.

★★★★★Odporúča sa, aby zákazníci nájsť riadok z Yiwu na miesto doručenia.Yiwu je už jedným z najlepšie rozvinutých centier v krajine.Dúfam, že zákazníci môžu zlepšiť ich spokojnosť, nakoľko je to možné, vezmite prosím na vedomie, pick-up adresu a telefónne číslo v Yiwu pri objednávke.

!!

5,★★★★★Po zaplatení, je zvyčajne expedovaný v o 3 dni.Umelé kvety sú viac nepríjemné ako oblečenie, šperky a balenie.Budeme prísne pack nich.Ak naše tenké zisky sú poškodené v doprave, naša spoločnosť nebude zodpovedná (pravdepodobnosť poškodenia je veľmi malá) prijmite prosím re-shoot, myseľ, buďte, prosím, opatrní, ďakujem

..

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty