2 šach rekvizity magic rekvizity takagism rekvizity diy strany reálnom živote uniknúť miestnosti hry rekvizity

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: rada šach, hroryn, šach so suvenírmi, prehoz dreva, šach kovov, šach professional, policajt nastaviť, šachy drevené, šach, šach mini.

    €83.29 €97.99
  • Veľkosť: S
  • Materiál: plastové
  • Názov Značky: Doitforu
  • Vzor: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: DIY67
  • Príležitosti: Strana

únikové miestnosti Reálnom živote miestnosť uniknúť hra prop Takagism uniknúť izba rekvizity 2 šach rekvizity magic rekvizity pre uniknúť tajomné izba

Všetky prop nie vrátane strane položky, ako napr. elektromagnet zámok, laser, atď.Ak potrebujete, môžete si vybrať v našom obchode.Všetky výrobky sú prispôsobené pre každého zákazníka, takže nemôžeme ponúknuť vrátenie peňazí službu.

Úvod nášho prop

Keď hráč dal šach na presné miesto bude to spustí prop.

Funkcia:

1.Jednoduché prispôsobenie pre vaše hry tému

2.Jednoduchá inštalácia

Prop zoznamu:

Prop controll zámok: Radič,12 V napájací adaptér, 2 senzory, sada šach

Ak chcete addit,pls nechať odkaz pre nás.zmeníme cena pre vás.Ak potrebujete pozrite si video , kontaktujte nás , my vám poslal video pre vás, aby preskúmala .

Kupujúci poznámky:

Nebojte sa, aj keď nemáte veľa vedomostí o elektrických quipments, pretože naše výrobky sú všetky ľahko pripojiť

NÁKUP POZNÁMKY: Skôr, než uskutočníte nákup, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.máme profesionálnych technikov je pripravený odpovedať na vaše otázky.keď si objednáte,pls poznámka jasne položku# a množstvo, ktoré potrebujete, vynaložíme dodanie tovaru do 10 pracovných dní po obdržaní vašej platby.Uistite sa, opustiť svoj správnu adresu a telefónne číslo, aby tovar môžete dostať k vám.Po prijatí tovaru 1.Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky prijaté.musíte nás kontaktovať do 5 dní od prijatia tovaru.A vy by ste mali platiť všetky dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave. 2.Ak tovar, ktorý ste dostali je chybný alebo nesprávne dodaný, kontaktujte nás prosím kňučanie 5 dní po obdržaní tovaru a robiť fotografie pre nás skontrolujte.Ak to je náš problém, budeme exchange pre vás a budeme dovoliť expedičný poplatok.Spätná väzba 1.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta. 2.Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, alebo máte nejaké otázky,pls nebudete váhať a povedzte nám, Budeme s vami spolupracovať a snažiť sa riešiť problémy.Ďakujeme!

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty