Rhinowalk Bicykli Pack Nepremokavá Taška na Bicykel (na Bicykli Polica Sedlo Taška Taška cez Rameno R9CE

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: taška rhinowalk, taška bicycl, požičovňa saddlebags, pannier, rhinowalk nepremokavé, požičovňa pannier, taška na bicykel rack, taška na bicykel, taška pannier, Bicykel Pannier.

    €36.78 €44.85
  • Číslo Modelu: ThorRe Bicykli Kôš Taška
  • Funkcia: Rainproof
  • Certifikácia: CCC
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Polyester PVC

Funkcie: Rhinowalk je zamerať sa na cyklistické tašky, kontaktujte nás, ak potrebujete ďalšiu pomoc, alebo ste ešte anys.

Plne Thortre: Vyrobené z materiálu 1000D polyester s PVC vrstvou na oboch stranách, to koleso kôš je super a čakať a plne thor, rovnako ako anti-trhať, odolný proti opotrebeniu a tepla odolať, dobre-boli ste položiek dokonale.

Bicykel Zadné Vrecko Veľký Muž: až 20L kapacity, plnej držať viac.

Bicykel Zadné Sedadlo Rack Kôš Jednoduché: Quick release system, ľahké byť stanovená na sedadlo kufor hlavnú a účtovná rukoväť pre prenosné.

Odnímateľný Popruh cez Rameno: Nie je nastaviteľný ramenný vklad v balení, s ľahko zámky na oboch stranách, v sstrap môže byť inštalovaný a odstránený ed úsilie, a možno carith bike bike kôš na ramene, keď nie na bicykli.

Rhinowalk 20L Požičovňa Kôš Taška Vodotesný, Prenosný Bicykel Predné Koleso Zadné Vrecko Rack Chvost Seat Pack Trunk Cyklistické MTB Taška

Názov Položky:Nepremokavé Cyklistické Kôš Taška

Materiál:PVC, Polyester

Cyklistické tašky Veľkosť:30*15.5*31/46 cm

Farba:Žltá

Hmotnosť:800 g

Kapacita:20L

Aktualizácia Funkcie

1.Zadné svetlo dizajn je to bezpečnejšie jazdiť na noc

2.Vystužené proti šmykové a odolné voči opotrebovaniu, base,Tašky môžu byť umiestnené na.Keď idete von a jazda cez blato a mokrej vozovke,alebo divokej džungli,nemusíte sa starať o poškodenie obsahu,Škvrny sa dajú čistiť vodou a vysušiť s uterákom

3.Nové rýchle uvoľnenie zipsom

4.Vnútorný multi-layer rozloženie,Veľké otvorenie zips, vo vnútri vrecko

5.Tri vrstvy kompozitu,Nosiť-odolať a nepremokavé,Lepšiu pevnosť a odolnosť proti vode, ako pri bežných polyesterovej tkaniny,Toto fab ric sa používa pre vonkajšie dobrodružstvo potápanie tašky,viac odolný proti opotrebeniu,môže dosiahnuť plne vodotesný.

6.Tri upozornenie reflexné pásky

7.Zdvíhacie až popruhu, pás z pracky,môže sa ľahko inštaluje a

brať

Rhinowalk tattsbike kufre Taška

Vysoko Kvalitné Vodeodolné Materiály

Späť klip problém bol vyriešený.

Nové rýchle uvoľnenie zipsom

Silný a stabilný, rýchly a ľahko demontovať

V objednávke uviesť svoje dlhé vzdialenosti, jazda pre pevné, tento štýl bike kôš taška s materiálom s vonkajším thorta thorta taška-1000D dvakrát pf-field-field-materiál, viac Dywedodd a tha iad di alebo oedd oedd s 600 d materiálu alebo oxford látky.

Balenie obsahuje:

1 x ThorRe Bicykli Kôš Taška

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty