Aktívny Kapacitné Pero, Ceruzka S 1.4 mm Kovové Penpoint pre iPad na stiahnutie pre Samsung, ASUS Xiao Tablet PC a Smartphone

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: retro pero, ceruzka, candy tablet, molang pero, ceruzka, pre ipad ceruzka, asus dotykové pero, ipod pero, apple ceruzka xiao, aktívne pero, handaiyan pero, ceruzka, dotykové pero asus.

    €20.50 €21.58
  • Package: Áno
  • Materiál: Kov
  • Obrazovky Aplikácie: Kapacitný Displej
  • Aplikácia: Tablety
  • Číslo Modelu: TTPen-LA838
  • Aplikácia Značky: Univerzálny
  • Dĺžka: 14.7cm
  • Názov Značky: lagava

1. Univerzálny 99% Dotykovým displejom -- Nech je váš tablet Pc, Mobilné Telefóny, Značka je všetko, môžete použiť našu stylus a Non-problémy s kompatibilitou, nie je to potrebné, vykonať párovanie, v Porovnaní s Bluetooth kapacitné dotykové pero bude mať nejaké rozdiely v Presnosti.Potrebujete precvičiť písanie, kým si zvyknete na to, zistíte výhody.

2. Elektronické Ceruzka pre písanie poznámok v škole -- S 1.45 mm Meď tip, dobré robiť na písanie alebo kreslenie, prax na chvíľu, dostanete ho ako normálny ceruzkou.Klip vám pomôže skladovanie pero na veci alebo látkové vrecká, viac prenosné.

3. 8-10 hodín pracovného času(Úplné nabitie), Dosť ho používať celý deň. -- Nabíjateľné s 3,7 v 140mah lítiová batéria, 1 hodina celý čas nabíjania.Môžete použiť počítač, powerbank, Adaptér robiť starosti, odporúčame použiť 5V 1A nabíjačka (nepoužívajte 5V 2A Power).

4. Kompatibilné Aplikácie -- odporúčame ProCreate, Papier, Sketchbook, Umenie Nastaviť a tak.Záleží na vašom zariadení, zvoľte hladké a správny, Rôzne Aplikácie, v prevádzke bude mať rôzne účinky, ale urobili sme v našich silách, aby optimalizovať kompatibilitu najlepšie písanie, kreslenie, hranie hier, dotýka.

5. 30 minút -- 30 minút na ochranu napájania a skontrolujte, či váš Lagava ceruzka vlastné dosť batérie.Táto funkcia vám pomôže ušetriť batériu, keď zabudnete vypnúť napájanie.

Poznámka : Náš Univerzálny Lagava Ceruzky oblek pre iPad všetky modely, kovové tip je 1.45 mm, nie je ako ostatní značky perá, ktoré sú 1,8 mm aj 2.0 mm a nemôže pracovať pre iPad všetkých.

--- Univerzálny pre Tablet Pc, Mobilné Telefóny, Auto GPS - - - Poznámka : Nie je vhodný pre elektromagnetické obrazovke zariadenia)

Lagava ceruzka môže byť použitý pre to dotyk inštrukcie namiesto prsta.Veľký grip, ako bežné pero, najlepšie odporúčam ho každému, kto s artritických rukách.Tiež veľká pomoc, keď ste ešte nezískali malými prstami.

BEZ Bluetooth alebo APLIKÁCIE spárovanie potrebné.Jednoducho kliknite na tlačidlo On/Off (pred a po použití.

môžete použiť dotykové pero na poznámky pričom pre školy, alebo čerpá veľa ako umelec

Materiál : Hliníková zliatina

Účinná vzdialenosť : 1,6 mm ( Offset 1-2 mm )

Nie je normálne ceruzky, ktoré používame každý deň, nie je možné vykonať v point-to-point formáte

Batéria : 0.518 wh 3,7 v 140mah

Pracovný čas : 8-10 hodín

Plná doba nabíjania : 1 hodina ( 5V 1A )

Rozmery : 147 x 9 mm

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty