Univerzálny Úložný Vak, Kabelka Držiteľ Organizátor Sídlo Flexibilné Black&Red

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: voda nissan 350z, voda nohavice farba, xiao 4 x pamäte, xiao 4a chatger, voda pokemon x a y, voda doska h500p, voda nechtov decars, voda pôvodný 10, xiao 4 pro zásobník.

    €7.10 €8.35
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Sedadlá Taška

Podrobnosti:

*100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

* Môžete ukladať dokumenty, batožiny, telefóny, alebo cenné predmety, ktoré potrebujete najviac, aby im usporiadané a ľahko dostať.

*Účtovná taška pevná taška je vyrobená z vysoko-kvalitný pružný a ľahký mesh materiál, s čistým vnútorný dizajn, jednoduché použitie, a nebude zaberať priestor na zadnej strane sedadla spolujazdca

*Podľa rôznych dimenziách medzi vodičom a sedadlá pre cestujúcich z rôznych modelov, môže byť natiahnuté ideálnu veľkosť

*Môže tiež slúžiť ako špeciálny prekážku, aby sa zabránilo naughty spoločenských zvierat na zadnom sedadle z narušený denný jazdy.

*Inštalácia tejto kabelke držiteľ je veľmi jednoduché, nie je potrebné punč alebo prilepte

*Inštalácia tejto kabelke držiaku je veľmi jednoduchý, žiadne vŕtanie, ani nálepky požadované, jednoduché a jednoduchá inštalácia trvá menej ako minútu, s dosť dlho, nastaviteľné 2 vrchný a 1 spodný elastický lano prikryté konzoly opierkou box.

Farba: čierna a červená

Veľkosť: ako je znázornené

Obsah balenia:

1* skladovanie taška

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty