Horúce 50 ks Papiera Koktail Dáždniky, Slnečníky nápoje vyberá svadobné Udalosť & Party Dodávky Sviatky palice

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: coctail dekorácie recept, strana koktail dáždniky, narodeniny party decor, shaker bar, bambusové dáždnik, alkohol shaker, čínsky dáždnik, roztomilý slnečník, čipky dáždnik nevesta, koktail papier dáždnik.

    €2.12 €2.65
  • Jednorázový Riad Typ: Sklo Papier Karty
  • Príležitosti: Svadobné & Zapojenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor: Kvet
  • Číslo Modelu: Nové
  • Názov Značky: ZGTGLAD

Ak môžete zdieľať naše prod ucts pre tieto softvérové platformy pred objednávkou si môžete vziať screenshot, a kontaktujte nás, aby sme vám 3% zľavu na existujúce zľavy.

100%Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál:Papier

Farba:mix farieb

Veľkosť:10 cm

Package zahrnuté:50pcs*papier dáždniky

Poznámka:Vzhľadom na obrazovke reflexiu a iných dôvodov,môže byť nejaký rozdiel vo farbe a v dôsledku ručné meranie,môže byť asi 0,5 cm -1 cm chyba,ďakujeme, že ste pochopili.

1. Tovar vám bude dodaný do 1-7 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

2. čas dodania závisí od určenia.V zriedkavých prípadoch, prísne vlastný bude dodacia doba trochu dlhšia.Prosím, buďte trpezliví.

3.Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo dane.Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.Za normálnych okolností trvá 18-35 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 8-12 pracovných dní Express.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prevzatia bez udania dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok,a kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné poplatky vrátiť položku.

OYANDRY GODOY 132020-11-13
"It's all good, thank you seller. Fast shipping"
Kristina B2020-12-29
"Only pink And blue"

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty